article
1.6241183
VLISSINGEN - In de aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen vinden er diverse toernooien plaats in Zeeland. De Borsele Sloepoort Cup verwelkomt de hoogstspelende Zeeuwse ploegen, maar er is meer. Een overzicht.
Toernooien te over voor de voetballers
VLISSINGEN - In de aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen vinden er diverse toernooien plaats in Zeeland. De Borsele Sloepoort Cup verwelkomt de hoogstspelende Zeeuwse ploegen, maar er is meer. Een overzicht.
http://www.pzc.nl/sport/amateurvoetbal/toernooien-te-over-voor-de-voetballers-1.6241183
2016-08-04T07:46:58+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.5993910.1462651278!image/image-5993910.JPG
Voetbal-amateur,Borsele Sloepoort Cup,Groot Hontenisse,Zeeland Assurantiën,Eedrachtcup,Verhage-Lemahieu Cup,ING Cup,hermes,Vlissingen
Amateurvoetbal
Home / Sport / Amateurvoetbal / Toernooien te over voor de voetballers

Toernooien te over voor de voetballers

Foto's
1
Reacties
Reageer
  VLISSINGEN - In de aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen vinden er diverse toernooien plaats in Zeeland. De Borsele Sloepoort Cup verwelkomt de hoogstspelende Zeeuwse ploegen, maar er is meer. Een overzicht.

  RCS verdedigt vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus de titel op het toernooi van Serooskerke. Naast de Souburgers nemen Goes, Terneuzen, Arnemuiden en Serooskerke deel aan het toernooi. Aanvang vrijdag 19.30 uur. Zaterdag wordt om 18.00 uur begonnen. Meer info op vvserooskerke.nl.

  Borsele Sloepoort Cup

  Van zaterdag 6 tot en met zaterdag 13 augustus wordt voor de dertigste keer de Borsele Sloepoort Cup gehouden. De wedstrijden zijn verdeeld over twee locaties: Nieuwdorp en Lewedorp. Het toernooi bestaat uit vier poules met ploegen uit de vierde tot en met de tweede klasse en één superpoule met verenigingen die op eerste- en hoofdklasseniveau spelen. Op de velden van Nieuwdorp treft hoofdklasser Vlissingen woensdag 10 augustus om 19.00 uur Kloetinge. Op hetzelfde tijdstip en op dezelfde locatie spelen eersteklasser Goes en het naar de tweede klasse gedegradeerde Bruse Boys tegen elkaar. De finaledag is zaterdag 13 augustus. Meer info op svnieuwdorp.nl.

  Eendrachtcup

  Op de voetbalvelden van Vosmeer wordt van zaterdag 6 tot en met zaterdag 13 augustus de Eendrachtcup afgewerkt. Op Tholense Boys na doen alle ploegen van het eiland mee aan het toernooi. Zaterdag 6, dinsdag 9 en donderdag 11 augustus zijn de poulewedstrijden. De finaledag is op zaterdag 13 augustus. Info op vvvosmeer.nl.

  Verhage-Lemahieu Cup

  Bij voetbalverenigingen Schoondijke en Breskens vindt van maandag 8 tot en met zondag 14 augustus de Verhage-Lemahieu Cup plaats. De finale wordt gespeeld zondag 14 augustus om 14.30 uur op het sportpark van Schoondijke. Breskens verdedigt de titel. Meer info op verhage-lemahieu-cup.nl.

  ING Cup

  Op het Zuidersportpark van Terneuzense Boys wordt woensdag 10 en zaterdag 13 augustus gestreden om de ING Cup. Terneuzense Boys treft op de eerste speeldag Philippine en HVV'24 neemt het op tegen Zaamslag (aanvang 19.00 uur). Op de slotdag neemt Terneuzense Boys het om 15.00 uur op tegen HVV'24 en kruisen Philippine en Zaamslag de degens. Zie ook vvterneuzensboys.nl.

  Zeeland Assurantiën

  Kloetinge 2 verdedigt zaterdag 13 augustus de titel op het Zeeland Assurantiën toernooi dat plaatsvindt op de velden van SV Heinkenszand.

  Vanaf 15.00 uur wordt er in twee poules gestreden. Het speelschema is te vinden op svheinkenszand.nl.

  Groot Hontenisse

  Op het sportpark van Terhole wordt zondag 14 augustus het Groot Hontenisse Toernooi gehouden. Vanaf 12.00 uur nemen SDO, Hontenisse 2, Graauw, Vogelwaarde en Terhole het tegen elkaar.