article
1.6413191
VLISSINGEN - WHS is lijstaanvoerder in de derde klasse B van het zaterdagvoetbal na een ruime 3-0-overwinning op het zwak gestarte Kogelvangers. Tholense Boys stelde andermaal teleur. Bij De Fendert sleepten de Tholenaren pas op de valreep een punt uit het vuur.
3e Klasse B: Ruime zege levert WHS de koppositie op
VLISSINGEN - WHS is lijstaanvoerder in de derde klasse B van het zaterdagvoetbal na een ruime 3-0-overwinning op het zwak gestarte Kogelvangers. Tholense Boys stelde andermaal teleur. Bij De Fendert sleepten de Tholenaren pas op de valreep een punt uit het vuur.
http://www.pzc.nl/sport/amateurvoetbal/3e-klasse-b-ruime-zege-levert-whs-de-koppositie-op-1.6413191
2016-09-19T10:42:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.4659576.1462096989!image/image-4659576.jpg
Vlissingen,Voetbal-amateur,derde klasse B,hermes
Amateurvoetbal
Home / Sport / Amateurvoetbal / 3e Klasse B: Ruime zege levert WHS de koppositie op

3e Klasse B: Ruime zege levert WHS de koppositie op

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  VLISSINGEN - WHS is lijstaanvoerder in de derde klasse B van het zaterdagvoetbal na een ruime 3-0-overwinning op het zwak gestarte Kogelvangers. Tholense Boys stelde andermaal teleur. Bij De Fendert sleepten de Tholenaren pas op de valreep een punt uit het vuur.

  Duiveland zegevierde dankzij een late treffer van Robbert de Bruine voor de tweede keer en heeft de minste verliespunten.

  Duiveland-VVC'68 1-0: Gezien de kansenverhouding was het volgens Duiveland-trainer Anne Smit een verdiende zege voor zijn team. Wouter de Jonge was voor rust al twee keer dicht bij de openingstreffer. Na de pauze waren er open kansen voor Robbert en Marcel de Bruine. Dennie le Comte miste zelfs op de doellijn.

  Beide teams speelden voluit voor de overwinning, waarbij ook de bezoekers uit Halsteren soms dreigend werden. Iedereen leek vrede te hebben met het gelijkspel, totdat Robbert de Bruine in de slotfase uit de draai schitterend inschoot: 1-0.

  Olympia'60-SKNWK 2-4: In het eerste halfuur werd SKNWK door de eveneens gepromoveerde thuisclub weggetikt. Na een rake strafschop door Maarten Padmos (1-1) kantelde de partij. In de tweede helft maakte de ploeg van Perry Snoep optimaal gebruik van de ruimte achter de Brabantse verdediging. Remco van den Berge zorgde voor de 1-2. Na de gelijkmaker door invaller Nick van Wanrooij leek het nog even spannend te worden. Ali Zaman (2-3) en Van den Berge (2-4) stelden orde op zaken.

  Rillandia-DHV 2-1: De lange Stephan de Leeuw bewees andermaal zijn waarde voor Rillandia met twee rake kopballen. Op slag van rust verzilverde De Leeuw bij de tweede paal een mooie voorzet van Wessel in de Weij: 1-0. Na de gelijkmaker had de ploeg van Bram Kot het even moeilijk. Een op het oog glaszuiver doelpunt van de bezoekers werd afgekeurd vanwege aanvallen van de doelman. De toegekende vrije trap leverde uiteindelijk aan de overkant de 2-1 op, met weer De Leeuw als goudhaantje in een scrimmage. WHS-Kogelvangers 3-0: Quinten Weijler zorgde na een kwartier uit een hoekschop voor de 1-0. Op slag van rust leek Arvin de Witte op weg naar het tweede doelpunt, totdat hij foutief door Kogelvangers-verdediger Collin Kloppenburg werd gestuit. De boosdoener kon met rood naar de kant. Na de pauze benutte WHS het numerieke overwicht. De 2-0 was van De Witte, Sander van 't Hof zorgde voor de 3-0. De ploeg uit Sint-Annaland staat verrassend op kop. WHS-trainer Edwin Kriens relativeerde stand meteen. ,,Zwaar vertekend. Zo goed zijn we niet."

  De Fendert-Tholense Boys 1-1: Tot vijf minuten voor tijd had De Fendert de zege binnen handbereik. Niels Hopmans redde voor de bezoekers het punt. Met de hand, daarover waren vriend en vijand het eens. Tholense Boys is volgens trainer Erwin de Nijs nog op zoek naar de juiste vorm.