article
1.4306105
Vakantieservice
http://www.pzc.nl/service/uw-abonnement/vakantieservice-1.4306105
2014-04-16T11:51:37+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.5008328.1434532664!image/image-5008328.jpg
vakantieservice,PZ,servicesectie
Uw abonnement
Home / PZC Service / Uw abonnement / Vakantieservice

Vakantieservice

Foto's
1

   

  Stuur uw krant op vakantie.
  Met de PZC Vakantieservice.

  Vakantieservice

  Wij zorgen er tijdens uw vakantie voor dat uw brievenbus of hal niet vol ligt met kranten, die u een gemakkelijk doelwit zouden kunnen maken voor inbraak. Tijdens uw vakantie heeft u natuurlijk wel gewoon toegang tot uw Digitale Krant en kunt u op de hoogte blijven van al het (inter)nationale en regionale nieuws.

  Uw krant past zich helemaal aan uw vakantieplannen aan. Zo kunt u uw krant per post laten doorsturen naar uw vakantieadres of laten bezorgen op het adres van vrienden of familie. U kunt ook de bezorging van uw krant gewoon een tijdje stopzetten. Zelf kunt u uiteraard altijd en overal de PZC digitaal blijven lezen.

  Stuur uw krant op naar uw vakantieadres
  Wilt u tijdens uw vakantie niet alleen de Digitale Krant lezen, maar ook de papieren krant? Wij kunnen uw krant per post versturen naar uw vakantieadres in Nederland. Houdt u er wel rekening mee dat de levering op campings en vakantieparken niet altijd te garanderen is.

  Laat uw krant bezorgen bij familie of vrienden
  Maak familie of vrienden blij met de PZC, door tijdens uw vakantie de krant te laten bezorgen op hun adres. Dit moet wel een adres zijn binnen het verspreidingsgebied van de PZC.

  U zet de bezorging tijdelijk stop en leest zelf de Digitale Krant
  U kunt een onderbreking in de bezorging regelen zodat u tijdens uw vakantie geen papieren krant thuis ontvangt en wel kunt blijven genieten van de Digitale Krant op uw tablet, pc of smartphone. Geen kranten op de mat, evengoed door blijven lezen!

  Vakantiebonnen in Nederland
  Als u uw krant niet naar uw vakantieadres kunt sturen, zijn er gelukkig nog de vakantiebonnen. Met deze bonnen kunt u bij al onze verkooppunten in Nederland terecht. Uiteraard kunt u dan alleen een van onze kranten halen die in dat gebied verspreid wordt én zolang de voorraad strekt.

  Voorwaarden vakantieservice

  • U geeft de vakantieperiode minimaal 1 week ( bij vakantiebonnen 2 weken) voor de ingang van de vakantieperiode aan ons door.
  • Uw vakantieperiode mag niet langer dan drie maanden duren en niet korter dan 6 aaneengesloten dagen.
  • U heeft een abonnement op de PZC voor 6 dagen per week.
  • Wanneer u de krant laat bezorgen op een ander adres, kunnen wij alleen de editie bezorgen die in die regio verschijnt. Indien u graag uw eigen editie wilt ontvangen, kan dit alleen per post.
  • Vakantiebonnen zijn het hele jaar geldig.
  • Heeft u een digitaal abonnement zonder papieren versie van de PZC, dan kunt u geen gebruik maken van onze vakantieservice.
  • Heeft u een proefabonnement op de PZC, dan kunt u geen gebruik maken van onze vakantieservice.
  • Tijdens uw vakantieperiode behoudt u toegang tot de Digitale Krant en betaalt u het overeengekomen abonnementstarief (Algemene Voorwaarden).

   

  Toegang tot digitale krant

  U heeft als abonnee gratis toegang tot de Digitale Krant. Heeft u zich al aangemeld, ga dan direct naar de digitale krant en log in met uw e-mailadres en wachtwoord.Heeft u zich nog niet aangemeld? Ga dan naar pzc.nl/digitaal en meld u aan met uw klantnummer.