article
1.6403296
VLISSINGEN - Ardjan Bakker en Jur Janse hebben vrijdag de prijzen in ontvangst genomen die ze wonnen met het PZC Tourspel.
Prijzen uitgereikt aan winnaars PZC Tourspel
VLISSINGEN - Ardjan Bakker en Jur Janse hebben vrijdag de prijzen in ontvangst genomen die ze wonnen met het PZC Tourspel.
http://www.pzc.nl/regio/zeeuws-nieuws/prijzen-uitgereikt-aan-winnaars-pzc-tourspel-1.6403296
2016-09-16T16:11:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.6403876.1474042168!image/image-6403876.jpg
Zeeuws nieuws
Home / Regio / Zeeuws nieuws / Prijzen uitgereikt aan winnaars PZC Tourspel

Prijzen uitgereikt aan winnaars PZC Tourspel

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   V.l.n.r. Ardjan Bakker, Arie Leen Kroon (hoofdredacteur PZC) en Jur Janse
   Fotograaf
  VLISSINGEN - Ardjan Bakker en Jur Janse hebben vrijdag de prijzen in ontvangst genomen die ze wonnen met het PZC Tourspel. 

  Als winnaars van het PZC Tourspel kregen ze een gloednieuwe Merida Ride 4000. "Ik vind hem nog mooier dan op internet", zei Ardjan Bakker uit Axel, terwijl hij er bewonderend naar keek.

  "Ik vind hem ook fantastisch," vertelde Jur Janse uit Zoutelande, "ik ben er echt superblij mee." Beiden keuvelden vervolgens nog wat na over het vernieuwde Tourspel. Het voordeel van het nieuwe spel vergeleken met vorig jaar vonden ze dat je de spelers nog tijdens het spel kon aanpassen. 

  PZC-hoofdredacteur Arie Leen Kroon overhandigde het winnende duo vervolgens nog een boeket bloemen, waarna Janse lachend opmerkte: "Dan hebben de vrouwen ook nog iets. Ik denk dat we een topweekend tegemoet gaan." 

  De topdrie van het PZC-Tourspel: 1. Ardjan Bakker uit Axel, 2. Jur Janse uit Zoutelande, 3. Frans Dekker uit Waterlandkerkje