article
1.6212030
AAGTEKERKE - Meer deelnemers, meer sponsors, meer vrijwilligers, meer activiteiten voor het hele gezin. En, hoopt voorzitter Gerhard de Visser, meer toeschouwers. TrekkerTrek Aagtekerke gaat met volle kracht vooruit.
TrekkerTrek Aagtekerke met volle kracht vooruit
AAGTEKERKE - Meer deelnemers, meer sponsors, meer vrijwilligers, meer activiteiten voor het hele gezin. En, hoopt voorzitter Gerhard de Visser, meer toeschouwers. TrekkerTrek Aagtekerke gaat met volle kracht vooruit.
http://www.pzc.nl/regio/walcheren/trekkertrek-aagtekerke-met-volle-kracht-vooruit-1.6212030
2016-07-22T07:00:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.5108298.1437834151!image/image-5108298.JPG
Aagtekerke,Evenement,Gerhard de Visser,trekker,familiedag,TrekkerTrek,hermes
Walcheren
Home / Regio / Walcheren / TrekkerTrek Aagtekerke met volle kracht vooruit

TrekkerTrek Aagtekerke met volle kracht vooruit

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  AAGTEKERKE - Meer deelnemers, meer sponsors, meer vrijwilligers, meer activiteiten voor het hele gezin. En, hoopt voorzitter Gerhard de Visser, meer toeschouwers. TrekkerTrek Aagtekerke gaat met volle kracht vooruit.

  Zaterdag komen honderdvijftig trekkers naar het weiland even buiten Aagtekerke, op de hoek van de Aagtekerkseweg en de Pekelingseweg. Dat hadden er meer kunnen zijn, zo groot was de interesse, zegt De Visser. "Het aantal inschrijvingen was weer hoger dan vorig jaar, maar we moesten mensen afzeggen. We moeten ergens een grens trekken zodat iedereen ook goed kan rijden."

  Niet alleen de belangstelling onder rijders groeit, dat geldt ook voor sponsoren. "Die zijn erg enthousiast. We hebben er meer in aantal en meer in geld. Sommige sponsoren steunen ons ook in natura, met materieel en mensen."

  Nevenactiviteiten

  De Visser is één van de nieuwe jonge bestuursleden die vorig jaar aantraden om TrekkerTrek groter en aantrekkelijker te maken. Zo besloten zij meer nevenactiviteiten op poten te zetten voor kinderen en vrouwen. Want het zijn toch vooral mannen die meedoen en komen kijken.

  Een storm zat het evenement in 2015 wat dwars, maar dit jaar zijn de vooruitzichten goed. De Visser: "We hebben een familiedag gepland met springkussen, een trampoline, ponyrijden, oldtimer-trekkers en een SkelterTrek."

  Goed zicht

  Sponsors en speciale gasten kunnen de wedstrijd volgen vanaf een groter VIP-deck, met pagodetenten op 26 zeecontainers. Ook de 3.500 bezoekers die De Visser hoopt te ontvangen, hebben langs de baan goed zicht op de wedstrijd. Het terrein is door vrijwilligers - ook daarvan zijn er meer - al in gereedheid gebracht. Intussen denkt het bestuur al na over de editie van 2017. Dan, verklapt De Visser, zou de TrekkerTrek al een dag eerder moeten beginnen. Met een vrijdagavondwedstrijd.

  n TrekkerTrek Aagtekerke: zaterdag 23 juli, 12.00u kassa open, 13.30u kinderattracties open, 14.00u aanvang wedstrijd.