article
1.6183818
VLISSINGEN - Orionis Walcheren heeft een mooie order binnengesleept. Het bedrijf mag de komende vier jaar alle borden van Staatsbosbeheer maken.
Orionis Walcheren krijgt grote order van Staatsbosbeheer
VLISSINGEN - Orionis Walcheren heeft een mooie order binnengesleept. Het bedrijf mag de komende vier jaar alle borden van Staatsbosbeheer maken.
http://www.pzc.nl/regio/walcheren/orionis-walcheren-krijgt-grote-order-van-staatsbosbeheer-1.6183818
2016-07-11T13:22:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.4858597.1468243271!image/image-4858597.jpg
Vlissingen,Sociale verzekering,Arbeid,Staatsbosbeheer,Orionis Walcheren,hermes
Walcheren
Home / Regio / Walcheren / Orionis Walcheren krijgt grote order van Staatsbosbeheer

Orionis Walcheren krijgt grote order van Staatsbosbeheer

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Medewerkers van Orionis Walcheren.
   Fotograaf
  VLISSINGEN - Orionis Walcheren heeft een mooie order binnengesleept. Het bedrijf mag de komende vier jaar alle borden van Staatsbosbeheer maken.

  Het gaat onder meer om de kenmerkende aluminiumborden die bij in- en doorgangen staan op paden in de bossen, borden met pictogrammen, bestemming- en verwijsborden en informatieve panelen. Voor de order worden mensen ingezet die vallen onder de Wet Sociale Werkvoorziening en de Participatiewet leerplekken en werkgelegenheid. Om hoeveel mensen het gaat, kon Orionis maandag niet zeggen.

  Bij de uitvoering zijn verschillende afdelingen van het Werkbedrijf van Orionis Walcheren betrokken. Het gaat om de afdelingen Metaal & Poedercoaten, Singning & Graveer en Transport & Logistiek. Bij Metaal & Poedercoating worden borden van de juiste afmetingen gemaakt en gecoat. Signing & Graveer zet er teksten en afbeeldingen op en voorziet de borden van een beschermende folie. Deze werkwijze is milieuvriendelijker dan zeefdrukkken, de traditionele manier om deze borden te bedrukkken.

  Medewerkers van Transport & Logistiek zorgen voor de aflevering van de borden, door heel Nederland heen. Staatsbosbeheer beheert in Nederland 265.000 hectare natuur en een infrastructuur van duizenden kilometers aan paden en wegen.