article
1.6443902
VLISSINGEN - Keuzestress was het grootste probleem van de Machinefabriekbezoeker afgelopen weekeinde. En onverteerbaar grote porties die gulle voedselventers ronddeelden op Cuisine Machine.
Met Pinksteren weer zo'n Cuisine Machine in Vlissingen
VLISSINGEN - Keuzestress was het grootste probleem van de Machinefabriekbezoeker afgelopen weekeinde. En onverteerbaar grote porties die gulle voedselventers ronddeelden op Cuisine Machine.
http://www.pzc.nl/regio/walcheren/met-pinksteren-weer-zo-n-cuisine-machine-in-vlissingen-1.6443902
2016-09-25T18:16:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.6443947.1474827364!image/image-6443947.JPG
Evenement,Machinefabriek,Foodtruck,Loek Peperkamp,Cuisine Machine,Festival,Marco Evenhuis,hermes,Vlissingen
Walcheren
Home / Regio / Walcheren / Met Pinksteren weer zo'n Cuisine Machine in Vlissingen

Met Pinksteren weer zo'n Cuisine Machine in Vlissingen

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Volle glazen, lege bordjes en opnieuw om een hapje in de Machinefabriek.
   Fotograaf
  VLISSINGEN - Keuzestress was het grootste probleem van de Machinefabriekbezoeker afgelopen weekeinde. En onverteerbaar grote porties die gulle voedselventers ronddeelden op Cuisine Machine.
  Het is super, heerlijke gerechtjes. Goeie sfeer.

  Hoe regel je het zo dat je niet bij het eerste of het tweede tentje van de dik veertig al bolbuikend moet opgeven? Door de kinderen (2,3,4 en 9 jaar) te laten kiezen en wat over blijft zelf op te eten, volgens Therese Latul uit Nijverdal. "Het is super, heerlijke gerechtjes. Goeie sfeer. We waren een weekeind op visite bij familie en waren getipt om hier naar toe te gaan."

  'Doggybags' waren populair bij het driedaagse culinair evenement in de Machinefabriek in Vlissingen. Per dag kwamen 4500 bezoekers, schat medeorganisatior Marco Evenhuis. "Wij zijn heel tevreden. Een enkele verkoper niet, maar dat ligt misschien aan een wat terughoudende presentatie."

  De organisatie leerde van de eerste editie met Pinksteren. Er was meer beweeg- en terrasruimte, lokale ondernemers zorgden voor veel 'Zeeuws Zilt' - met als meestverkopende schotel het 'Zeeuws palet' en de zeewierburger. Het 'vegan'-aanbod, op veler verzoek ruimschoots aanwezig, kende evenwel een tegenvallende aftrek, merkte Evenhuis.

  Voor tachtig procent zeker: met Pinksteren 2017 is er weer een 'Cuisine Machine'. Esmée Pijpjes en dochter Amy uit Middelburg en Selma van Dorst en dochter Savanna uit Oost-Souburg overwegen daar zelf te staan met een kraam: gluten- en lactosevrij. "Amy heeft weinig gegeten."