article
1.6174813
ZIERIKZEE - Het was even leuk, maar nu moet het terreinwagentje van Concert at SEA toch écht terug naar de verhuurder. De organisatie looft twee weekendtickets uit voor de gouden tip.
Concert at SEA wil gestolen strandbuggy terug
ZIERIKZEE - Het was even leuk, maar nu moet het terreinwagentje van Concert at SEA toch écht terug naar de verhuurder. De organisatie looft twee weekendtickets uit voor de gouden tip.
http://www.pzc.nl/regio/schouwen-duiveland/concert-at-sea-wil-gestolen-strandbuggy-terug-1.6174813
2016-07-07T13:35:42+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.6174827.1467897335!image/image-6174827.JPG
Scharendijke,Aagtekerke,Zierikzee,Zanddijk,Economie,Brouwersdam,karretje,gator,Concert at Sea,hermes
Schouwen-Duiveland
Home / Regio / Schouwen-Duiveland / Concert at SEA wil gestolen strandbuggy terug

Concert at SEA wil gestolen strandbuggy terug

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Het gestolen karretje bij Concert at SEA.
   Fotograaf
  ZIERIKZEE - Het was even leuk, maar nu moet het terreinwagentje van Concert at SEA toch écht terug naar de verhuurder. De organisatie looft twee weekendtickets uit voor de gouden tip.

  Nadat de laatste bezoekers zaterdagnacht waren afgedropen, begon de festivalcrew met het opruimen van de Brouwersdam. Al gauw sloeg de productie alarm: één van de gators, van die stoere karretjes om spullen mee te versjouwen, ontbrak.

  Bruno van der Hoek, bij Concert at SEA verantwoordelijk voor alles wat met veiligheid te maken heeft, belde direct alle recreatiebedrijven in de omgeving, maar zonder resultaat. Een opsporingsbericht op zijn Facebookpagina had meer succes.

  Aangifte
  Van der Hoek: "Dat bericht is intussen zeshonderd keer gedeeld. Ik heb er een stuk of vijf serieuze reacties op gekregen. Daardoor weet ik dat het karretje is gesignaleerd bij de graansilo in Zierikzee, op het parkeerterrein van de Albert Heijn daar en in de omgeving van de jachthaven."

  Maar het is nog steeds niet terug en daar begint Van der Hoek wel een beetje van te balen. "We hebben alle gehuurde materialen terug ingeleverd, behalve dat karretje. Als die niet terugkomt, zijn we toch genoodzaakt aangifte te doen van ontvreemding."

  Al hoopt de organisatie dat te voorkomen. Ze heeft er zelfs twee weekendtickets voor de editie van Concert at SEA in 2017 voor in het vooruitzicht gesteld. "Degene die zorgt dat het karretje bij ons terugkomt, mag de tickets hebben. Oók als het de kwajongens zijn die hem terugbrengen, natuurlijk!"