article
1.6130122
Mijn kleinzoon Florian heeft mijn reis op de internationale blogwebsite Reddit gezet. De reacties zijn enorm, tientallen reacties en evenzovele vragen worden er gesteld door mensen uit het buitenland, die ik nu onmogelijk kan beantwoorden.
Wereldwijde belangstelling
Mijn kleinzoon Florian heeft mijn reis op de internationale blogwebsite Reddit gezet. De reacties zijn enorm, tientallen reacties en evenzovele vragen worden er gesteld door mensen uit het buitenland, die ik nu onmogelijk kan beantwoorden.
http://www.pzc.nl/regio/blogs/gastblog-peter-de-lijser/wereldwijde-belangstelling-1.6130122
2016-06-22T14:13:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.6075759.1466604722!image/image-6075759.jpg
Reddit,Peter de Lijser
Gastblog: Peter de Lijser
Home / Regio / Blogs / Gastblog: Peter de Lijser / Wereldwijde belangstelling

Wereldwijde belangstelling

Foto's
1
Reacties
Reageer
  Mijn kleinzoon Florian heeft mijn reis op de internationale blogwebsite Reddit gezet. De reacties zijn enorm, tientallen reacties en evenzovele vragen worden er gesteld door mensen uit het buitenland, die ik nu onmogelijk kan beantwoorden.
  Daar kan ik het terug thuis nog wel eens erg druk mee krijgen. Voor wie interesse heeft , klik op de bijgevoegde link:
   

  Scootmobieltour door Frankrijk

  De 78-jarige Peter de Lijser reist in zijn scootmobiel van 'Sinte Pier aan Zee' (Nieuwvliet) naar het Franse Saint-Pierre la Mer, aan de Middellandse Zee, een tocht van pakweg een maand. Onderweg doet De Lijser verslag van zijn tocht voor de krant en houdt voor de website van de PZC een blog bij op www.pzc.nl/scootmobieltour.

  De Lijser laat zich per kilometer sponsoren: 10 euro voor elke twee kilometer. Bijdragen kan via de rekening van 'Vrienden van Jodi Sintepier', rekeningnummer NL66RABO0131063715.