article
1.6700084
Vandaag maak ik het je heel makkelijk. Ik zet 15 x de lekkerste Sinterklaas recepten op een rij. Benieuwd? Lees dan snel verder.
15 x de lekkerste Sinterklaas recepten
Vandaag maak ik het je heel makkelijk. Ik zet 15 x de lekkerste Sinterklaas recepten op een rij. Benieuwd? Lees dan snel verder.
http://www.pzc.nl/regio/blogs/gastblog-little-spoon/15-x-de-lekkerste-sinterklaas-recepten-1.6700084
2016-12-02T06:38:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.6700088.1480660681!image/image-6700088.jpg
Little Spoon
Gastblog: Little Spoon
Home / Regio / Blogs / Gastblog: Little Spoon / 15 x de lekkerste Sinterklaas recepten

15 x de lekkerste Sinterklaas recepten

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Sinterklaasrecepten
  Vandaag maak ik het je heel makkelijk. Ik zet 15 x de lekkerste Sinterklaas recepten op een rij. Benieuwd? Lees dan snel verder.

  GOEDHEILIGMAN

  Ik vertelde al dat ik twijfelde om dit jaar zelf aan de Sinterklaasbak te gaan. Al mijn lieve mede bloggers hadden al zoveel lekkers gedeeld. Wat kon ik nou nog doen wat anders was? Het werden reuzen pepernoten met macadamia en witte chocolade. Stiekem had ik nog meer behoefte aan speculaas, pepernoten, taaitaai en alles wat de goedheiligman aan snoepgoed meeneemt uit Spanje. Met lekker veel suiker en roomboter, of juist glutenvrij of iets meer healthy. Ik besloot daarom maar een overzicht te maken met de schaarse Sinterklaasrecepten die op Little Spoon staan en al die heerlijkheden die op anders blogs staan. Spreek een foto je aan? Klik dan op de link voor het recept. Ga je een recept maken? Laat je het me dan weten?

  Ga jij één van deze Sinterklaasrecepten maken? Laat het mij dan weten. Ik ben super benieuwd naar jullie kookkunsten. Dit kan via Facebook, tag Little Spoon op Instagram of op Twitter en gebruik de hashtag #LITTLESPOONNL.

  Volg je me al?
  Facebook, Instagram, Twitter

   

  Little Spoon

  Stefanie van der Maas uit Vlissingen blogt op LittleSpoon.nl over koken en lekker eten. Op haar blog vindt u recepten, het verhaal achter die recepten en haar favoriete Zeeuwse restaurantjes.

  www.littlespoon.nl