article
1.6377953
Samen met Pieter de Gans ( ook op youtube ) ben ik naar MYSTERYLAND geweest! In deze vlog mijn festival avontuur, waar je ziet dat ik een zwakke blaas heb, pieter vrouwennagels heeft, en veel gedans! ENJOY!
MYSTERYLAND FESTIVAL
Samen met Pieter de Gans ( ook op youtube ) ben ik naar MYSTERYLAND geweest! In deze vlog mijn festival avontuur, waar je ziet dat ik een zwakke blaas heb, pieter vrouwennagels heeft, en veel gedans! ENJOY!
http://www.pzc.nl/regio/blogs/gastblog-bradley-s-awkward-life/mysteryland-festival-1.6377953
2016-09-12T06:23:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.6377954.1473661243!image/image-6377954.jpg
Bradley's Awkward Life
Gastblog: Bradley’s Awkward Life
Home / Regio / Blogs / Gastblog: Bradley’s Awkward Life / MYSTERYLAND FESTIVAL

MYSTERYLAND FESTIVAL

Foto's
1
Reacties
Reageer
    Samen met Pieter de Gans ( ook op youtube ) ben ik naar MYSTERYLAND geweest! In deze vlog mijn festival avontuur, waar je ziet dat ik een zwakke blaas heb, pieter vrouwennagels heeft, en veel gedans!
    ENJOY!

    Bradley's Awkward Life

    Bradley Braafhart uit Hoek plaatst op zijn kanaal ‘Bradley’s Awkard Life’ vlogs van de grappige momenten uit zijn leven. Dit gaat van vreemde ritjes naar de McDonalds tot een bezoekje aan de Efteling. Naast het maken van vlogs vult hij zijn dagen met de lerarenopleiding aan de HZ.

    www.youtube.com/user/bradleysawkwardlife