article
1.6117552
Nog een weekje en dan moet het gebeuren. Tien kilometer. Ik weet dat ik meer getraind heb dan vorig jaar. Toen was mijn langste training voorafgaand aan de Familieloop 7,5 kilometer. Vorige week heb ik maar liefst twee keer de negen kilometer aangetikt dus wat dat betreft zou het goed moeten zitten. Maar om nou te zeggen dat ik vol vertrouwen aan de start verschijn... Nee.
Nog een weekje
Nog een weekje en dan moet het gebeuren. Tien kilometer. Ik weet dat ik meer getraind heb dan vorig jaar. Toen was mijn langste training voorafgaand aan de Familieloop 7,5 kilometer. Vorige week heb ik maar liefst twee keer de negen kilometer aangetikt dus wat dat betreft zou het goed moeten zitten. Maar om nou te zeggen dat ik vol vertrouwen aan de start verschijn... Nee.
http://www.pzc.nl/regio/blogs/blog-hardlopen-in-zeeland/nog-een-weekje-1.6117552
2016-06-17T18:00:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.4483289.1442946669!image/image-4483289.JPG
Vlissingen,Atletiek,Familieloop,hardlopen in zeeland
Blog: Hardlopen in Zeeland
Home / Regio / Blogs / Blog: Hardlopen in Zeeland / Nog een weekje

Nog een weekje

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Badstrand Vlissingen
   Titel
   Badstrand Vlissingen
   Fotograaf
  Nog een weekje en dan moet het gebeuren. Tien kilometer. Ik weet dat ik meer getraind heb dan vorig jaar. Toen was mijn langste training voorafgaand aan de Familieloop 7,5 kilometer. Vorige week heb ik maar liefst twee keer de negen kilometer aangetikt dus wat dat betreft zou het goed moeten zitten. Maar om nou te zeggen dat ik vol vertrouwen aan de start verschijn... Nee.

  Lees verder op het weblog Hardlopen in Zeeland