article
1.6547146
Afgelopen week had ik een indrukwekkend interview met Lydia, een meisje dat zich voor een documentaire liet volgen terwijl ze voor haar leven vocht. En ik zocht Laura op, de talentvolle brugklasser die vrijdag te zien was in de finale van RTL Superkids. Wat ik verder nog deed, lees je in deze recap.
Weekly recap #21 – een dappere Lydia, Superkid en een aangenaaid oor
Afgelopen week had ik een indrukwekkend interview met Lydia, een meisje dat zich voor een documentaire liet volgen terwijl ze voor haar leven vocht. En ik zocht Laura op, de talentvolle brugklasser die vrijdag te zien was in de finale van RTL Superkids. Wat ik verder nog deed, lees je in deze recap.
http://www.pzc.nl/regio/blogs/blog-elodit/weekly-recap-21-een-dappere-lydia-superkid-en-een-aangenaaid-oor-1.6547146
2016-10-19T08:51:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.6547342.1476866987!image/image-6547342.jpg
Hulst,Vrijetijdsbesteding,weekly recap,De Wand,werkweek,PZC,verslaggever,Lydia Vale,documentaire,weblog,blog,Elodit,hermes
Blog: Elodit
Home / Regio / Blogs / Blog: Elodit / Weekly recap #21 – een dappere Lydia, Superkid en een aangenaaid oor

Weekly recap #21 – een dappere Lydia, Superkid en een aangenaaid oor

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  Afgelopen week had ik een indrukwekkend interview met Lydia, een meisje dat zich voor een documentaire liet volgen terwijl ze voor haar leven vocht. En ik zocht Laura op, de talentvolle brugklasser die vrijdag te zien was in de finale van RTL Superkids. Wat ik verder nog deed, lees je in deze recap.

  Lydia is nog maar zestien jaar en heeft al twee beenmergtransplantaties achter de rug. Dat gebeurt in een isolatiekamer en is sowieso hartstikke heftig, maar natuurlijk al helemaal als je nog zó jong bent. Ze is tijdens en na de laatste behandeling door camera's gevolgd en daar is een documentaire van gemaakt. Ik vroeg haar hoe zij dat heeft ervaren en ze vertelde me onder andere dat ze heel erg bang was dat haar sterfdatum aan het einde van de film zou staan. Slik… Lees verder op de site, waar je ook de trailer kunt bekijken.

  Lees verder in de originele blogpost op PZC.nl/elodit.