article
1.6511688
Deze week sprak ik twee concertgangers over de Purposetour van Justin Bieber, interviewde ik drie studenten met een scooter en ging ik langs bij Debora Elisabeth, een schrijfster die vier boeken uitbrengt in een half jaar tijd. De hoogtepunten uit mijn werkweek op een rij.
Weekly recap #20 – Justin Bieber, gestolen scooters en een boekenschrijfster
Deze week sprak ik twee concertgangers over de Purposetour van Justin Bieber, interviewde ik drie studenten met een scooter en ging ik langs bij Debora Elisabeth, een schrijfster die vier boeken uitbrengt in een half jaar tijd. De hoogtepunten uit mijn werkweek op een rij.
http://www.pzc.nl/regio/blogs/blog-elodit/weekly-recap-20-justin-bieber-gestolen-scooters-en-een-boekenschrijfster-1.6511688
2016-10-10T07:41:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.6511714.1476084971!image/image-6511714.jpg
Hulst,Vrijetijdsbesteding,weekly recap,werkweek,PZC,verslaggever,overzicht,weblog,blog,journalist,Elodit,hermes
Blog: Elodit
Home / Regio / Blogs / Blog: Elodit / Weekly recap #20 – Justin Bieber, gestolen scooters en een boekenschrijfster

Weekly recap #20 – Justin Bieber, gestolen scooters en een boekenschrijfster

Foto's
3
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  • Afbeelding
   Fotograaf
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Debora Elisabeth
   Fotograaf
  Deze week sprak ik twee concertgangers over de Purposetour van Justin Bieber, interviewde ik drie studenten met een scooter en ging ik langs bij Debora Elisabeth, een schrijfster die vier boeken uitbrengt in een half jaar tijd. De hoogtepunten uit mijn werkweek op een rij.

  Justin Bieber Purpose World Tour

  Niemand kan er omheen deze week: Justin Bieber is in het land. Woensdag en donderdag stond hij al in het Sportpaleis in Antwerpen, lekker dichtbij voor de Zeeuwen. Om een voorverhaal te maken, leek het me wel leuk om twee totaal verschillende fans tegenover elkaar te zetten. Een diehard Belieber en iemand die de muziek van de Biebz pas sinds het nieuwe album op prijs kan stellen. Het was even zoeken, maar het is gelukt om twee Zeeuwen te vinden die aan dat plaatje voldeden. En ze konden ook nog eens leuk vertellen! Een korte versie van het artikel lees je hier. www.pzc.nl/regio/zeeuws.

  Ik hoor zelf overigens tot de groep die Justin Bieber leuk vindt sinds zijn laatste album. En ik moet toegeven: ik had hele hoge verwachtingen van zijn concert en die heeft hij niet helemaal waargemaakt. Toevallig kwam ik net dit artikel tegen en ik kan me helemaal vinden in de dingen die daar over hem worden gezegd. (Net als in de recensie van het AD)

  Lees verder op Elodit.nl