article
1.6309692
Ik heb deze week maar drie daagjes gewerkt en toch best wat leuke dingen gedaan. Ik schreef bijvoorbeeld over drie inwoners van Sint Laurens die de Postcode Loterij Straatprijs hebben gewonnen, over hitteprotocollen in verzorgingshuizen en over een kasteel. Lezen jullie mee?
Weekly recap #18 - Postcode Loterij, hittegolf en een kasteel
Ik heb deze week maar drie daagjes gewerkt en toch best wat leuke dingen gedaan. Ik schreef bijvoorbeeld over drie inwoners van Sint Laurens die de Postcode Loterij Straatprijs hebben gewonnen, over hitteprotocollen in verzorgingshuizen en over een kasteel. Lezen jullie mee?
http://www.pzc.nl/regio/blogs/blog-elodit/weekly-recap-18-postcode-loterij-hittegolf-en-een-kasteel-1.6309692
2016-08-29T08:43:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.6309947.1472460129!image/image-6309947.jpg
Hulst,Vrijetijdsbesteding,weekly recap,werkweek,PZC,overzicht,werk,verslaggever,weblog,blog,journalist,Elodit,hermes
Blog: Elodit
Home / Regio / Blogs / Blog: Elodit / Weekly recap #18 - Postcode Loterij, hittegolf en een kasteel

Weekly recap #18 - Postcode Loterij, hittegolf en een kasteel

Foto's
1
Reacties
Reageer
    Ik heb deze week maar drie daagjes gewerkt en toch best wat leuke dingen gedaan. Ik schreef bijvoorbeeld over drie inwoners van Sint Laurens die de Postcode Loterij Straatprijs hebben gewonnen, over hitteprotocollen in verzorgingshuizen en over een kasteel. Lezen jullie mee?

    Wie droomt er nou niet van om ooit een flinke smak geld te winnen? Ik in ieder geval wel. Als ik straks mijn eigen huis heb, ga ik sowieso meedoen met de Postcode Loterij. Puur omdat het me verschrikkelijk lijkt dat ik anders als enige van de straat niets zou winnen, haha.

    Lullig

    Nu was de Straatprijs gevallen in Sint Laurens (een dorp bij Middelburg) en daar waren ook maar drie mensen die meededen aan de Postcode Loterij. In totaal wonnen ze 125.000 euro en een BMW. En als je nou dacht dat het alleen voor de straatbewoners zonder lot lullig was, dan heb je nog niet over dit bijzondere geval gelezen... Haha, kijk maar eens gauw in de laatste alinea van het artikel dat ik erover schreef.

    Lees de hele blogpost op www.pzc.nl/elodit.