article
1.6283092
Deze week interviewde ik twee vrienden die allebei een 'Buurman' op hun been hebben, sprak ik met de Zeeuw die het brein achter Mariener Sunglasses is en schreef ik over een Middelburgse student die summa cum laude is afgestudeerd aan de masteropleiding filosofie (en daarnaast ook nog even een studie geneeskunde doet). Een recap vol positieve artikelen, kijk je mee?
Weekly recap #17 – tattoos, zonnebrillen en het hoogste diploma
Deze week interviewde ik twee vrienden die allebei een 'Buurman' op hun been hebben, sprak ik met de Zeeuw die het brein achter Mariener Sunglasses is en schreef ik over een Middelburgse student die summa cum laude is afgestudeerd aan de masteropleiding filosofie (en daarnaast ook nog even een studie geneeskunde doet). Een recap vol positieve artikelen, kijk je mee?
http://www.pzc.nl/regio/blogs/blog-elodit/weekly-recap-17-tattoos-zonnebrillen-en-het-hoogste-diploma-1.6283092
2016-08-22T09:00:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.6283180.1471852984!image/image-6283180.jpg
Hulst,Vrijetijdsbesteding,weekly recap,werkweek,PZC,overzicht,Elodit.nl,weblog,blog,journalist,Elodit,hermes
Blog: Elodit
Home / Regio / Blogs / Blog: Elodit / Weekly recap #17 – tattoos, zonnebrillen en het hoogste diploma

Weekly recap #17 – tattoos, zonnebrillen en het hoogste diploma

Foto's
1
Reacties
Reageer
    Deze week interviewde ik twee vrienden die allebei een 'Buurman' op hun been hebben, sprak ik met de Zeeuw die het brein achter Mariener Sunglasses is en schreef ik over een Middelburgse student die summa cum laude is afgestudeerd aan de masteropleiding filosofie (en daarnaast ook nog even een studie geneeskunde doet). Een recap vol positieve artikelen, kijk je mee? 

    Afgelopen week werd ik opnieuw ingeschakeld voor de zomerse rubrieken waar ik laatst al eens over schreef in mijn blog. Ik mocht weer op zoek naar een Zeeuw die wilde vertellen over het verhaal achter zijn tatoeage. En nou leek het me wel een uitdaging om iemand te vinden die iets grappigs op zijn lichaam had vereeuwigd.

    Volgens mij ben ik daar best in geslaagd, haha. Want via-via kwam ik terecht bij Mark uit Goes. Hij en zijn beste vriend hebben allebei een figuurtje van Buurman en Buurman op hun been laten zetten. De reden daarvoor? Omdat zij ook alles samen doen en als ze bij een gezelschapsspel winnen, roepen ze 'A je to', net als de tekenfilmfiguren.

    Lees verder op www.pzc.nl/elodit.