article
1.6257245
Van een avond op het politiebureau, tot een auto zonder dashboard en hoogtevrees tijdens het beklimmen van de Christoffelberg. Ik maakte wat mee tijdens mijn stage op Curaçao. In deze blog vertel ik jullie drie anekdotes uit die tijd, waar ik nog steeds smakelijk om kan lachen.
Stage lopen op Curaçao – 3 hilarische anekdotes
Van een avond op het politiebureau, tot een auto zonder dashboard en hoogtevrees tijdens het beklimmen van de Christoffelberg. Ik maakte wat mee tijdens mijn stage op Curaçao. In deze blog vertel ik jullie drie anekdotes uit die tijd, waar ik nog steeds smakelijk om kan lachen.
http://www.pzc.nl/regio/blogs/blog-elodit/stage-lopen-op-cura%C3%A7ao-3-hilarische-anekdotes-1.6257245
2016-08-11T08:08:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.6257313.1470902802!image/image-6257313.jpg
Antillen,Curaçao,Vrijetijdsbesteding,zwerver,politie,Curacao,tjoller,autoverhuur,anekdote,Christoffelberg,blog,stage,Elodit,hermes
Blog: Elodit
Home / Regio / Blogs / Blog: Elodit / Stage lopen op Curaçao – 3 hilarische anekdotes

Stage lopen op Curaçao – 3 hilarische anekdotes

Foto's
2
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Elodie heeft de Christoffelberg beklommen.
   Fotograaf
  • Afbeelding
   Beschrijving
   De huurauto van Elodie op Curaçao.
   Fotograaf
  Van een avond op het politiebureau, tot een auto zonder dashboard en hoogtevrees tijdens het beklimmen van de Christoffelberg. Ik maakte wat mee tijdens mijn stage op Curaçao. In deze blog vertel ik jullie drie anekdotes uit die tijd, waar ik nog steeds smakelijk om kan lachen.

  MTV, please pimp my ride!

  Je hebt in Curaçao absoluut een auto nodig, maar dat wilde ik in Nederland nog niet helemaal geloven. Ik dacht: als ik echt een auto moet hebben, dan regel ik dat daar wel. Maar het is natuurlijk mega druk met stagiaires en vakantiegangers op het eiland, dus toen ik na een paar dagen al tot de conclusie was gekomen dat ik een auto echt geen overbodige luxe is, waren er geen fatsoenlijke verhuurders meer die binnen een week een auto konden leveren.

  Via-via kwam ik aan een telefoonnummer van een lokale verhuurder. Daar zou ik de eerste maand een auto bij kunnen huren en na een maand overstappen op een betere. Nou, dat heb ik geweten, hoor. Ik kreeg eerst een auto voor één dag… Wat een verschrikking was, dat zeg! En toen de huurder de volgende dag de auto kwam omruilen, ging ik er niet bepaald op vooruit. Ik kreeg één of andere ragbak met een getimmerd dashboard (ja, van hout dus), zonder knopjes met alleen maar losse snoeren en dan zat de pook ook nog eens achterstevoren gemonteerd. Haha, dat was wel even een enorm 'MTV, pleaaaaase pimp my ride'-momentje.

   

  Lees verder op het weblog van verslaggeefster Elodie Kint: Elodit.nl