article
1.6234519
Deze week kroop ik even in de huid van Robert ten Brink en stond ik middenin de nacht op om bij de ochtendshow van Qmusic te kunnen zijn. Benieuwd naar de leukste verhalen uit mijn werkweek? Lees dan gauw verder!
Elodit: Weekly recap #16
Deze week kroop ik even in de huid van Robert ten Brink en stond ik middenin de nacht op om bij de ochtendshow van Qmusic te kunnen zijn. Benieuwd naar de leukste verhalen uit mijn werkweek? Lees dan gauw verder!
http://www.pzc.nl/regio/blogs/blog-elodit/elodit-weekly-recap-16-1.6234519
2016-08-01T13:27:30+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.6234591.1470057974!image/image-6234591.jpg
Hulst,Vrijetijdsbesteding,PZC,Qmusic,Robert ten Brink,vakantieliefde,dj,Kai Merckx,Zeeland,blog,journalist,Elodit,hermes
Blog: Elodit
Home / Regio / Blogs / Blog: Elodit / Elodit: Weekly recap #16

Elodit: Weekly recap #16

Foto's
1
Reacties
Reageer
    Deze week kroop ik even in de huid van Robert ten Brink en stond ik middenin de nacht op om bij de ochtendshow van Qmusic te kunnen zijn. Benieuwd naar de leukste verhalen uit mijn werkweek? Lees dan gauw verder!

    Woensdagnacht ging mijn wekker om 3:30. Ja, dat was inderdaad verschrikkelijk. Máár het was voor een goed doel, want ik ging naar Amsterdam om de ochtendshow van Qmusic mee te maken, nu Kai Merckx uit Sint Jansteen die presenteert. Ik wou allang eens met hem meekijken voor een verslag in de krant, maar zat nog te wachten op een actuele aanleiding. Deze zomer mag hij Mattie en Wietze vijf weken lang vervangen, dus dat was een mooi moment om er eens naast te gaan zitten. Meegenieten kan: ik schreef er namelijk een uitgebreid verslag over in de krant.

    Lees de hele blogpost op www.pzc.nl/Elodit