article
1.6220668
Afgelopen week ging ik naar het strand om een verhaal te maken over vervuiling vanuit de zee, liep ik rond bij de Nijmeegse Vierdaagse om Zeeuwen te interviewen en vroeg ik een vakantieganger uit Westkapelle waarom hij niet lekker aan de Zeeuwse kust blijft in de zomer. Kijken jullie weer mee naar de leukste verhalen uit mijn werkweek?
Elodit: Weekly recap #15
Afgelopen week ging ik naar het strand om een verhaal te maken over vervuiling vanuit de zee, liep ik rond bij de Nijmeegse Vierdaagse om Zeeuwen te interviewen en vroeg ik een vakantieganger uit Westkapelle waarom hij niet lekker aan de Zeeuwse kust blijft in de zomer. Kijken jullie weer mee naar de leukste verhalen uit mijn werkweek?
http://www.pzc.nl/regio/blogs/blog-elodit/elodit-weekly-recap-15-1.6220668
2016-07-26T13:00:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.6221395.1469532989!image/image-6221395.jpg
Hulst,Vrijetijdsbesteding,samenvatting,werkweek,recap,PZC,overzicht,strand,Nijmeegse Vierdaagse,blog,journalist,Elodit,hermes
Blog: Elodit
Home / Regio / Blogs / Blog: Elodit / Elodit: Weekly recap #15

Elodit: Weekly recap #15

Foto's
2
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Weekly recap #15
   Fotograaf
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Weekly recap #15
   Fotograaf
  Afgelopen week ging ik naar het strand om een verhaal te maken over vervuiling vanuit de zee, liep ik rond bij de Nijmeegse Vierdaagse om Zeeuwen te interviewen en vroeg ik een vakantieganger uit Westkapelle waarom hij niet lekker aan de Zeeuwse kust blijft in de zomer. Kijken jullie weer mee naar de leukste verhalen uit mijn werkweek?

  Kustvervuiling vanuit zee

  Al sinds ik bij de PZC werk, hoopte ik dat ik eens met mooi weer voor een artikel naar het strand mocht. Afgelopen donderdag was het eindelijk zo ver. Twee medewerkers van Stichting De Noordzee waren in Vrouwenpolder op een afgelegen stuk strand, om te kijken wat er allemaal was aangespoeld vanuit zee. Al twaalf jaar lang houden ze in de gaten wat er aanspoelt en of dat meer of minder wordt. Ik liep een ochtendje mee en maakte er een verslag en een filmpje van met meer uitleg.

  Lees de hele blogpost op Elodit.nl