article
1.6200551
Deze week haalde ik de voorpagina met mijn verhaal over Eva die getuige was van de aanslag in Nice, ging ik op persexcursie in de Bevelanden en interviewde ik de 76-jarige Piet die in negen jaar tijd 200.000 kilometer heeft gefietst. Én ik heb een extra artikel voor jullie, omdat ik vorige week heb overgeslagen. Lees je mee?
Elodit: Weekly recap #14
Deze week haalde ik de voorpagina met mijn verhaal over Eva die getuige was van de aanslag in Nice, ging ik op persexcursie in de Bevelanden en interviewde ik de 76-jarige Piet die in negen jaar tijd 200.000 kilometer heeft gefietst. Én ik heb een extra artikel voor jullie, omdat ik vorige week heb overgeslagen. Lees je mee?
http://www.pzc.nl/regio/blogs/blog-elodit/elodit-weekly-recap-14-1.6200551
2016-07-18T07:20:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.6200566.1468826560!image/image-6200566.jpg
Hulst,Vrijetijdsbesteding,weekly recap,PZC,overzicht,werk,weblog,blog,Elodit,hermes
Blog: Elodit
Home / Regio / Blogs / Blog: Elodit / Elodit: Weekly recap #14

Elodit: Weekly recap #14

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  Deze week haalde ik de voorpagina met mijn verhaal over Eva die getuige was van de aanslag in Nice, ging ik op persexcursie in de Bevelanden en interviewde ik de 76-jarige Piet die in negen jaar tijd 200.000 kilometer heeft gefietst. Én ik heb een extra artikel voor jullie, omdat ik vorige week heb overgeslagen. Lees je mee?

  Eva was bij de aanslag in Nice

  Vrijdagochtend werd ik wakker met het bericht dat er weer een aanslag was gepleegd in Frankrijk. Al vrij snel hoorde ik dat Eva, een meisje uit Hulst, op dat moment op de boulevard in Nice had gestaan. Wie mij kent, weet dat ik nogal last heb van opstartproblemen 's ochtends, maar nu schoot ik meteen in actie. Ik zocht haar op via Facebook en vroeg haar in een berichtje of ze het zag zitten om me te vertellen wat ze die avond ervoor had meegemaakt.

  Een paar uur later stuurde ze terug dat ik haar mocht bellen. Ze vertelde tot in detail wat ze had gezien en gehoord. "Die vrachtwagen, de gillende mensen en daarna de schoten…" Brr, ik kreeg er echt even de rillingen van. Ik typte snel het interview uit, zodat het op de website kon. Even later namen het Algemeen Dagblad en Het Laatste Nieuws het verhaal over en 's avonds hoorde ik dat het de voorpagina werd van onze eigen krant. Stiekem best wel gaaf! (Gelukkig was Eva zelf ook heel blij met het artikel en is ze nu weer veilig thuis!)

  Lees verder op Elodit.nl .