article
1.6144402
Deze week liep ik een ochtend mee met de dierenambulance, interviewde ik een fotograaf over zijn portrettenserie van Middelburgers en schreef ik over een mogelijke hondenhater in Zierikzee.
Elodit: Weekly recap #12
Deze week liep ik een ochtend mee met de dierenambulance, interviewde ik een fotograaf over zijn portrettenserie van Middelburgers en schreef ik over een mogelijke hondenhater in Zierikzee.
http://www.pzc.nl/regio/blogs/blog-elodit/elodit-weekly-recap-12-1.6144402
2016-06-27T12:13:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.6138123.1466790654!image/image-6138123.JPG
Hulst,Vrijetijdsbesteding,werkweek,website,fotografie,Stadsgezichten,dierenambulance,portret,blog,dierenhulpstichting,Elodit,hermes
Blog: Elodit
Home / Regio / Blogs / Blog: Elodit / Elodit: Weekly recap #12

Elodit: Weekly recap #12

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Marianne van Nes uit Nieuwerkerk rijdt twee dagen per week in de dierenambulance.
   Fotograaf
  Deze week liep ik een ochtend mee met de dierenambulance, interviewde ik een fotograaf over zijn portrettenserie van Middelburgers en schreef ik over een mogelijke hondenhater in Zierikzee.

  Kijk je weer mee naar mijn werkweek? Snuffelstage bij de dierenambulance

  De stichting achter de dierenambulance in Schouwen-Duiveland bestaat tien jaar. En in plaats van een droog artikeltje te schrijven over het jubileum, wilde ik liever laten zien wat de vrijwilligers allemaal doen op het eiland. Daarom vroeg ik of ik een ochtendje mee mocht lopen voor een verslag.

   

  Zo belandde ik vrijdagochtend opeens voor een soort snuffelstage in de dierenambulance. Jammer genoeg was het net een rustige ochtend. We werden één keer opgepiept voor een koolmeesje die was gebeten door een kat en even later nog eens voor een dode duif. Gelukkig was het wel een ochtend met een happy end: het vogeltje kwam weer tot leven (de koolmees dan, de duif natuurlijk niet) en ik kreeg nog een rondleiding in het dierenasiel. Ik ben een echte dierenliefhebber, dus mijn dag kon niet meer stuk!

   

  Lees verder op de blogpost op elodit.nl.