article
1.6323794
WISSENKERKE - Cabaret, muziek en toneel, maar ook een kindervoorstelling en een proeverij. Variatie kenmerkt het nieuwe cultuurprogramma van NUT Noord-Beveland.
Volop variatie in het nieuwe cultuurprogramma van Noord-Beveland
WISSENKERKE - Cabaret, muziek en toneel, maar ook een kindervoorstelling en een proeverij. Variatie kenmerkt het nieuwe cultuurprogramma van NUT Noord-Beveland.
http://www.pzc.nl/regio/bevelanden/volop-variatie-in-het-nieuwe-cultuurprogramma-van-noord-beveland-1.6323794
2016-09-01T06:00:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.6323901.1472657501!image/image-6323901.jpg
Noord-Beveland,Lezing,Dans,Klassieke muziek,Jubileum,Theater,Cabaret,Toneel,Muziek,Cultuur,Maikel Harte,NUT Noord-Beveland,hermes
Bevelanden
Home / Regio / Bevelanden / Volop variatie in het nieuwe cultuurprogramma van Noord-Beveland

Volop variatie in het nieuwe cultuurprogramma van Noord-Beveland

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Cabaretduo Maartje en Kine.
  WISSENKERKE - Cabaret, muziek en toneel, maar ook een kindervoorstelling en een proeverij. Variatie kenmerkt het nieuwe cultuurprogramma van NUT Noord-Beveland.

  Cabaretduo Maartje en Kine mag op zaterdag 10 september het nieuwe seizoen aftrappen met hun voorstelling De Goldberg Machine. In de maanden daarna volgen onder anderen folkband Harmony Glen, cabaretier Maikel Harte en journalist en schrijver Chris de Stoop.

  Verschillende doelgroepen

  Bij het samenstellen van het cultuurprogramma hanteert het bestuur van NUT Noord-Beveland verschillende criteria. "We streven naar een gevarieerd aanbod, dus niet alleen maar theater of cabaret", legt bestuurslid Gerard Toorenaar uit. "Ook houden we rekening met de verschillende doelgroepen en proberen we altijd een paar Zeeuwse elementen toe te voegen." Toorenaar eindigt met de inhoud van de voorstelling. "Die moet enig niveau hebben."

  Jubileumjaar

  Terwijl het nieuwe theaterseizoen nog moet beginnen, is de culturele vereniging al bezig met de voorstellingen voor 2017/2018. Een jubileumjaar, want in 2017 viert NUT het 175-jarig bestaan. Hoe het programma er uit komt te zien, weet de vereniging nog niet. "Ga er maar vanuit dat we het jubileumjaar niet onopgemerkt voorbij laten gaan", aldus Toorenaar.

  Het complete programma staat op de website www.nutnoordbeveland.nl.