article
1.6392522
GOES - Danstheater El Toro in Goes breidt uit in het pand van de naburige boekhandel. Het werk is in volle gang.
El Toro krijgt lounge-gedeelte en café verhuist
GOES - Danstheater El Toro in Goes breidt uit in het pand van de naburige boekhandel. Het werk is in volle gang.
http://www.pzc.nl/regio/bevelanden/el-toro-krijgt-lounge-gedeelte-en-caf%C3%A9-verhuist-1.6392522
2016-09-15T06:00:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.6392565.1473891178!image/image-6392565.JPG
Goes,Cultuur,El Toro,discotheek,hermes
Bevelanden
Home / Regio / Bevelanden / El Toro krijgt lounge-gedeelte en café verhuist

El Toro krijgt lounge-gedeelte en café verhuist

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   André Verhoef en Ricky van Oost (rechts) zijn druk in de weer met de verbouwing van danstheater El Toro.
   Fotograaf
  GOES - Danstheater El Toro in Goes breidt uit in het pand van de naburige boekhandel. Het werk is in volle gang.

  In het pand aan de Sint Jacobsstraat 2 in Goes, waar in het verleden Bladzijde 13 zat, wordt flink geklust. Al een aantal jaren is het pand in handen van André Verhoef, de eigenaar van Danstheater El Toro. Binnenkort wordt de voormalige boekhandel aan de uitgaansgelegenheid toegevoegd. "Met deze uitbreiding kunnen we inspelen op de wensen van het Goese uitgaanspubliek", meent bedrijfsleider Ricky van Oost.

  Facelift

  Nu bestaat Danstheater El Toro, dat eind dit jaar zijn 46e verjaardag viert, uit een cafégedeelte en een ruimte die als discotheek dient. De discotheek blijft na de vernieuwing op dezelfde plek, al krijgt deze wel een 'facelift'. De verandering zit 'm voornamelijk in de verhuizing van het café en de toevoeging van een loungegedeelte.

  Van Oost: "We willen de aandacht van het lokale publiek blijven trekken. Veel mensen hebben verschillende behoeftes. De één houdt van dansen, de ander drinkt liever een speciaalbiertje aan een statafel en anderen geven de voorkeur aan rustig zitten en genieten van een cocktail. Dat kunnen we straks allemaal bieden."

  Glazen voorgevel

  Het café gaat naar de straatkant en staat los van de discotheek en lounge. "Op deze manier kunnen we 's avonds eerder open. Hier voeren we op dit moment oriënterende gesprekken over. Doordat het café naar de voorkant gaat en er een glazen voorgevel in komt, wordt het waarschijnlijk aantrekkelijker om bij ons binnen te stappen", blikt Van Oost alvast vooruit.

  Later op de uitgaansavonden staan de drie zalen met elkaar in verbinding, is toegang alleen mogelijk via de hoofdingang en dienen bezoekers zoals gebruikelijk entree te betalen. ,,We blijven ons focussen op jongeren. Voor hen zal er dan ook niets veranderen. Voor zowel het publiek als voor ons komen er meerdere mogelijkheden. Doordat El Toro straks uit drie gedeeltes bestaat, kunnen we inspelen op verschillende leeftijden en interesses. Ook liggen er voor ons meer kansen om feesten en partijen te houden."

  De verbouwing, die in fases verloopt, is in volle gang. Doordat er eerst gewerkt wordt aan het pand, dat momenteel nog geen deel uitmaakt van het danstheater, merken de bezoekers niets van de werkzaamheden.

  Op het moment dat het vernieuwde café af is, wordt de lounge gerealiseerd in het oude cafégedeelte. Danstheater El Toro verwacht in december in de nieuwe opzet van start te kunnen gaan.