article
1.5881542
VLISSINGEN - Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor de PZC Familieloop! Dit unieke evenement wordt jaarlijks georganiseerd door de PZC. Wilt u meelopen met de Familieloop? Wees dan snel, want vol = vol!
Inschrijving PZC Familieloop geopend
VLISSINGEN - Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor de PZC Familieloop! Dit unieke evenement wordt jaarlijks georganiseerd door de PZC. Wilt u meelopen met de Familieloop? Wees dan snel, want vol = vol!
http://www.pzc.nl/pzc-club/inschrijving-pzc-familieloop-geopend-1.5881542
2016-04-02T07:11:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.5881566.1459514119!image/image-5881566.JPG
Vlissingen,Atletiek,Inschrijving,PZC Familieloop
PZC Club
Home / PZC Club / Inschrijving PZC Familieloop geopend

Inschrijving PZC Familieloop geopend

Foto's
1
Reacties
Reageer

  VLISSINGEN - Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor de PZC Familieloop! Dit unieke evenement wordt jaarlijks georganiseerd door de PZC. Wilt u meelopen met de Familieloop? Wees dan snel, want vol = vol!

  Voor dit evenement kunt u zichzelf met uw familie inschrijven om samen één van de drie afstanden te rennen. Dit jaar hebben we speciaal voor de kleinere kinderen een korte afstand geïntroduceerd (1,8 kilometer). Maar ook als uw familie op zoek is naar wat meer uitdaging is dit goed mogelijk!

  Naast de 10 kilometer is er dit jaar namelijk ook een parcours van 5 kilometer! En het is mogelijk om uw kinderen te laten deelnemen aan het 1,8 kilometer parcours terwijl u zelf een ander parcours kiest.

  Na het 1,8 kilometer parcours biedt de PZC namelijk dit jaar een bioscoopfilm voor kinderen aan tegen een gereduceerd tarief. Na afloop van de Familieloop bestaat ook voor volwassenen de mogelijkheid de bioscoopfilm "Race" te bekijken. Hiervoor kunnen kaartjes tegen bijbetaling bij het ticket worden afgenomen voor een gereduceerd tarief!

  De PZC Familieloop vindt dit jaar plaats op 25 juni en start bij CineCity aan de Spuikomweg.

  Programma:

  • 09:30 uur Startschot 1,8 km
  • 10:15 uur Startschot 5 km
  • 10:15 uur Startschot 10 km

  Er zijn slechts 1500 startnummers beschikbaar! Zorg dat je erbij bent en schrijf je snel in!
  Inschrijven is mogelijk tot 15 juni.
  Inclusief startnummer met elektronische chip (wordt thuisgestuurd)

  Nieuw! Dit jaar mogelijk om een bioscoopkaartje voor de film "Race" of een kinderfilm in CineCity bij te bestellen vanaf 5 euro!

  Hieronder vindt u het parcours (klik voor een grotere versie):  Bestel hier uw kaarten


  PZC Club

  Contactgegevens:

  Heeft u vragen over activiteiten, het bestellen van tickets of overige onduidelijkheden? Neemt u dan contact op met PZC Club via onze lezersservice. Tel. 088 - 0139910 (keuze 5)

  Stuur een e-mail