's-Heer Arendskerke kan vlaggen met eigen dundoek

's-HEER ARENDSKERKE 's-Heer Arendskerke heeft zijn eigen vlag. Tijdens de dorpsraadsvergadering is het eerste exemplaar woensdagavond door dorpsraadvoorzitter Alan van Reenen overhandigd  aan de Goese wethouder Derk Alssema. 

Het idee voor de vlag kwam van inwoner en bestuurslid Willem van der Bijl. ,,Het leek me wel leuk", zegt hij. Het project had echter wat voeten in de aarde. Uiteindelijk zijn zeven verschillende ontwerpen via het dorpskrantje voorgelegd aan de inwoners. Die kozen in meerderheid voor de vlag op de foto. Een exemplaar komt waarschijnlijk bij het dorpshuis te hangen, daarnaast zijn er nog vijftig vlaggen voor inwoners die het leuk vinden om er een te hebben.  De dorpsvlag heeft overigens geen officiële status. ,,Maar dat mag de pret niet drukken", aldus Van der Bijl. 

  1. Britse premier: 'De kans op een nieuwe aanslag is groot'
    LIVEBLOG

    Britse premier: 'De kans op een nieuwe aanslag is groot'

    Na een concert van zangeres Ariana Grande in het Britse Manchester zijn vannacht 22 doden en zeker 59 gewonden gevallen na een explosie. Het zijn veelal kinderen en tieners. De politie zegt dat het om een zelfmoordaanslag gaat die uitgevoerd werd door tenminste één man, de 22-jarige Salman Abedi. De Britse premier heeft het dreigingsniveau in het Verenigd Koninkrijk opgeschaald naar het hoogste niveau. Volg alle ontwikkelingen in dit liveblog.

poll

Ook in Zeeland kun je carrière maken

Ook in Zeeland kun je carrière maken

  • Eens (76%)
  • Oneens (24%)
17 stemmen