Een impressie van het toekomstige complex.
Volledig scherm
Een impressie van het toekomstige complex. © Bouwbedrijf Fraanje

Petitie tegen wooncomplex Kruittoren aan de haven van Tholen

THOLEN - Omwonenden van het toekomstige wooncomplex Kruittoren bij de Haven van Tholen zijn een online-petitie begonnen in een poging de komst van het gebouw tegen te houden.


Volgens de buurt past het totaal niet in de omgeving, Ze wijzen erop dat het om een beschermd stadsgezicht gaat. De buren van het toekomstige complex, dat ook een woontoren krijgt, vrezen voor onder meer aantasting van hun privacy.

Donderdag overhandigen ze de handtekeningen aan wethouder Peter Hoek. Ook de heemkundekring en erfgoedvereniging Heemschut verzetten zich tegen de komst van Kruittoren.

De petitie is te vinden op: http://www.petitie24.nl/petitie/730/kolossale-hoogbouw-kruittoren--slachtveld-tholen-nee

  1. Britse premier: 'De kans op een nieuwe aanslag is groot'
    LIVEBLOG

    Britse premier: 'De kans op een nieuwe aanslag is groot'

    Na een concert van zangeres Ariana Grande in het Britse Manchester zijn vannacht 22 doden en zeker 59 gewonden gevallen na een explosie. Het zijn veelal kinderen en tieners. De politie zegt dat het om een zelfmoordaanslag gaat die uitgevoerd werd door tenminste één man, de 22-jarige Salman Abedi. De Britse premier heeft het dreigingsniveau in het Verenigd Koninkrijk opgeschaald naar het hoogste niveau. Volg alle ontwikkelingen in dit liveblog.

poll

Ook in Zeeland kun je carrière maken

Ook in Zeeland kun je carrière maken

  • Eens (76%)
  • Oneens (24%)
17 stemmen