ME Vastgoed bouwt bedrijfsunits aan Gildeweg

Claudia Sondervan

VLISSINGEN ME Vastgoed gaat de loodsen aan de Gildeweg die afgelopen zomer afbrandden niet herbouwen. De grond komt te koop, zegt directielid Chris McEvoy. De vastgoedontwikkelaar heeft de voormalige Renaultgarage gekocht op  nummer 16, om de hoek aan de Gildeweg. 

,,We willen het pand  verbouwen tot negen zelfstandige bedrijfseenheden voor ondernemers zonder personeel. Acht daarvan komen te koop, één gebruiken we zelf." De voorbereidingen voor de verbouw zijn gaande. De bedrijfsruimten krijgen elk een kantoor, kitchenette en loods.

ME vastgoed heeft meer investeringen in uitvoering in Vlissingen. Aan het Bellamypark is de verbouwing bezig van de voormalige keukenwinkel. Boven komen appartementen, beneden een café in Dudok-stijl, vertelt McEvoy. Er zijn aan aantal gegadigden voor exploitatie. Komende zomer kan het openen. Voor de voormalige bakkerij Somers in de Nieuwstraat, nog een herinrichtingsproject, wordt voor de begane grond gedacht aan een bierbrouwerij, zegt McEvoy. Over nieuwbouw achter de loze gevels aan de Kleine Markt heeft hij binnenkort overleg met de gemeente Vlissingen. 

  1. Britse premier: 'De kans op een nieuwe aanslag is groot'
    LIVEBLOG

    Britse premier: 'De kans op een nieuwe aanslag is groot'

    Na een concert van zangeres Ariana Grande in het Britse Manchester zijn vannacht 22 doden en zeker 59 gewonden gevallen na een explosie. Het zijn veelal kinderen en tieners. De politie zegt dat het om een zelfmoordaanslag gaat die uitgevoerd werd door tenminste één man, de 22-jarige Salman Abedi. De Britse premier heeft het dreigingsniveau in het Verenigd Koninkrijk opgeschaald naar het hoogste niveau. Volg alle ontwikkelingen in dit liveblog.

poll

Ook in Zeeland kun je carrière maken

Ook in Zeeland kun je carrière maken

  • Eens (76%)
  • Oneens (24%)
17 stemmen