flitsGoede doelen fair Oostkapelle trapt goed af

OOSTKAPELLEDe derde Goede doelen fair aan de Molenweg in Oostkapelle trapte gisteren af met goed weer en gestaag binnendruppelende bezoekers.

Vóór het middaguur bezocht al een behoorlijk aantal mensen dertien kraampjes, waarvan standhouders  geld inzamelen voor elf goede doelen. Initiatiefneemsters Monique van der Zanden en Maya Scheunhage rekenen er op dat vandaag tussen 10.00 en 16.00 uur nog heel wat mensen op zoek gaan naar een leuk presentje voor Sinterklaas of Kerstmis.

fotootje naar web gestuurd van Monique van der Zanden (links, grijs haar) en Maya Scheunhage (kleinste rechts) bij wafelbakkerskraam

  1. Britse premier: 'De kans op een nieuwe aanslag is groot'
    LIVEBLOG

    Britse premier: 'De kans op een nieuwe aanslag is groot'

    Na een concert van zangeres Ariana Grande in het Britse Manchester zijn vannacht 22 doden en zeker 59 gewonden gevallen na een explosie. Het zijn veelal kinderen en tieners. De politie zegt dat het om een zelfmoordaanslag gaat die uitgevoerd werd door tenminste één man, de 22-jarige Salman Abedi. De Britse premier heeft het dreigingsniveau in het Verenigd Koninkrijk opgeschaald naar het hoogste niveau. Volg alle ontwikkelingen in dit liveblog.

poll

Ook in Zeeland kun je carrière maken

Ook in Zeeland kun je carrière maken

  • Eens (76%)
  • Oneens (24%)
17 stemmen