FLITS - Wie wordt de beste leraar?

Legt je leraar de wiskundesommen heel goed uit? Is de lerares Engels ontzettend aardig? Kun je altijd bij je scheikundedocent terecht? Nomineer hem of haar dan voor de twaalfde PZC-verkiezing ‘Beste leraar of lerares van Zeeland’. 

Stuur een e-mail naar pzcleraar@gmail.com en vertel waarom jouw docent moet winnen. Wie strijden dit jaar om de titel ‘beste leraar 2017’?

Je hebt tot en met donderdag 15 december de tijd. De redactie kiest de vijf beste leraren en/of leraressen. Daarbij telt niet alleen het aantal inzendingen, maar ook de reden waarom hij of zij zo geweldig is. Dus: doe er alles aan om ons te overtuigen!

Vergeet in je e-mail niet de naam van je docent en de naam van je school te vermelden. Let op: alleen leraren en leraressen van Zeeuwse middelbare scholen maken kans om te winnen.

Als de nominaties bekend zijn, komt er een stemformulier te staan op www.pzc.nl/leraar.

De docent met de meeste stemmen krijgt een wisselbokaal en een cheque van 250 euro, die hij of zij moet besteden aan een activiteit voor leerlingen. Als je stemt, maak je kans op een Apple iPad mini 16GB.

Volg alle nieuwtjes via de website www.pzc.nl/leraar.

Foto:

Geschiedenisleraar Evert van Dijk van het Pontes Goese Lyceum werd vorig jaar gekozen tot beste leraar 2017.

poll

Ik wil het geslacht van mijn kind zo vroeg mogelijk weten

Ik wil het geslacht van mijn kind zo vroeg mogelijk weten

  • Eens (32%)
  • Oneens (68%)
257 stemmen