FLITS: Middelburg in Dialoog zoekt ideeën voor viering 800 jaar stad

Middelburg - De vijfde Dag van de Dialoog in Middelburg staat vrijdag 25 november in het teken van de viering van 800 jaar stadsrechten in 2017. Deelnemers gaan ideeën bedenken voor het feest.

Allerlei thema's zijn mogelijk om met elkaar in dialoog te gaan over de viering van het jubileum, zegt Margot Verhaagen, voorzitter van Stichting Middelburg in Dialoog. ,,Het maakt niet uit hoeveel ideeën er op tafel komen. Het is voor ons ook een ontdekkingsreis.'' Elke gespreksleider verzamelt de inbreng en die wordt aan het einde van de middag besproken, zet Verhaagen. ,,Wij als stichting gaan daarna verder met alle ideeën om te werken aan de uitvoering ervan. Om de dromen uit te laten komen. Met de mensen die ze hebben bedacht.''

De dialoogtafels staan vrijdag op tal van plekken in het Zeeuws Museum. De bijeenkomst duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Er is plaats voor vijftig deelnemers. De stichting heeft nog ongeveer tien plaatsen vrij. Aanmelden kan op middelburgindialoog@gmail.com of op 06-15065657.

poll

Ik ga snel mosselen eten

Ik ga snel mosselen eten

  • Eens (70%)
  • Oneens (30%)
878 stemmen