FLITS Menevenement komt voor één keer terug

OOSTERLAND - Goed nieuws voor de paardenliefhebbers. Het Menevenement in Oosterland komt op zaterdag 27 mei nog één keer terug. Ter ere van hun honderdjarig jubileum van de Fok- en Menvereniging Schouwen-Duiveland.  

De vereniging heeft het evenement tien jaar lang georganiseerd samen met de twee Rotaryclubs op het eiland, om geld op te halen voor goede doelen. In 2015 was de laatste keer. 

Omdat de vereniging in maart honderd jaar bestaat, wil voorzitter Jan-Leen Boot het Menevenement nog één keer organiseren. ,,We streven naar honderd deelnemers uit heel Nederland en België. Dat is symbolisch voor ons jubileum", aldus Boot.

De eenmalige editie volgend jaar staat moet net zo laagdrempelig zijn als het altijd was. ,,Het stond bij de menners bekend als een goede oefening aan het begin van het wedstrijdseizoen. Maar ook voor beginners was het leuk om eens een wedstrijd te rijden."

Het Menevenement vindt plaats op een stuk land tussen de N59 en de Bredeweg in Oosterland. Inschrijven kan vanaf 1 januari via menverenigingschouwenduiveland.nl. 

poll

Ik wil het geslacht van mijn kind zo vroeg mogelijk weten

Ik wil het geslacht van mijn kind zo vroeg mogelijk weten

  • Eens (28%)
  • Oneens (72%)
742 stemmen