FLITS Meerdere ketens geïnteresseerd in plekje op 'foodkavel' langs A58 bij Goes

Joeri Wisse
Goes

Even de snelweg af voor een hapje eten. In Zeeland zijn nog niet veel plekken waar dat kan. Dat gaat snel veranderen. Volgens makelaar Paul Fermont is er serieuze interesse van meerdere (fastfood)ketens om zich bij  de nieuwe afslag Goes te vestigen.

Momenteel wordt druk gewerkt aan de afslag, die over een jaar klaar moet zijn. Naast een grote 'kluifrotonde' in de Nansenbaan op bedrijventerrein De Poel heeft de gemeente Goes een kavel van ruim één hectare bestemd voor horeca. Een belegger wil de grond kopen en een groot (tweelaags) gebouw neerzetten waar meerdere restaurants zich vestigen.

Volgens Fermont is zo'n concept al te vinden op Borchwerf in Roosendaal. Daar zitten broodjeszaak Subway en hamburgerketen Burger King onder één dak. Met welke bedrijven Fermont 'verkennende gesprekken' voert voor Goes, kan hij niet zeggen. Wanneer alles klaar is, hangt af van hoe de gesprekken lopen. Pas als contracten zijn getekend, een definitieve schets is gemaakt, een bouwvergunning binnen is en de aanbesteding is doorlopen, kan er worden gebouwd.  ,,Het restaurant zal niet eerder dan eind volgend jaar open gaan."

poll

Ook in Zeeland kun je carrière maken

Ook in Zeeland kun je carrière maken

  • Eens (63%)
  • Oneens (37%)
1884 stemmen