FLITS Kaarten Naema Tahir vliegen weg

ZIERIKZEE Van de zestig kaarten zijn er nog maar een paar over. De lezing die Naema Tahir woensdag 7 december in de bibliotheek in Zierikzee geeft, is in trek.

De Soroptimistclub Schouwen-Duiveland haalt de schrijfster en mensenrechtenjurist Tahir naar Zierikzee in het kader van de Dag van de Rechten van de Mens op 10 december. Haar boek ‘Gesluierde Vrijheid’ en haar verhaal over moslima in de moderne wereld zijn voor de serviceclub de prikkel om deze avond op poten te zetten. De Soroptimisten zetten zich wereldwijd in voor het verbeteren van de positie van vrouwen, meisjes en kinderen. De lezing van Naema Tahir sluit naadloos aan bij het streven naar bewustzijnsontwikkeling, licht Inge van Ooijen toe. Na afloop van de lezing in de bieb kan het publiek ook nog in gesprek met de schrijfster.

Kaarten kosten 7 euro 50 en zijn verkrijgbaar in de bibliotheek in Zierikzee en via schouwenduiveland@soroptimist.nl. Aanvang 20.00 uur.

  1. Britse premier: 'De kans op een nieuwe aanslag is groot'
    LIVEBLOG

    Britse premier: 'De kans op een nieuwe aanslag is groot'

    Na een concert van zangeres Ariana Grande in het Britse Manchester zijn vannacht 22 doden en zeker 59 gewonden gevallen na een explosie. Het zijn veelal kinderen en tieners. De politie zegt dat het om een zelfmoordaanslag gaat die uitgevoerd werd door tenminste één man, de 22-jarige Salman Abedi. De Britse premier heeft het dreigingsniveau in het Verenigd Koninkrijk opgeschaald naar het hoogste niveau. Volg alle ontwikkelingen in dit liveblog.

poll

Ook in Zeeland kun je carrière maken

Ook in Zeeland kun je carrière maken

  • Eens (76%)
  • Oneens (24%)
17 stemmen