FLITS COLUMN: ff appen

7.14 Ha die Melanie

7.15 Ik app je ff, want je nam niet op

17.17 Ik zit weliswaar in de auto, maar het is heus niet gevaarlijk. Ik sta namelijk in de file. Ik heb dat hele interview met jou net nog eens op mijn telefoon gelezen en in die tijd ben ik nog geen 11 meter opgeschoten, in plaats van een paar voetbalvelden in een paar seconden, zoals jij zo mooi zei.

17.18 Wel een goed verhaal hoor! 750 km asfalt aangelegd en de komende 10 jaar er nog 1000 bovenop. Lagen ze er maar vast, dan schoot ik nu tenminste een beetje op, haha!

17.19 Want tijd is geld...o, het begint hier weer een beetje door te rijden

17.20 Lullig inderdaad, die 600 doden en gewonden doordat iedereen maar zijn mobiel zit te gebruiken in de auto. Doe dat niet als het niet echt nodig is, zeg ik altijd.

17.21 En weet je hoeveel opstoppingen er ontstaan door die lui die zo op mekaar klappen? Dat kost ons hardwerkende Nederlanders goudgeld!

17.23 Toch begreep ik een paar dingetjes niet, hoor. Wou je nu het gebruik van een smartphone in de auto verbieden? Dat is voor ons ondernemers echt niet acceptabel. My car is my office, zeg ik altijd. Je denkt toch niet dat ik tijd heb deze berichtjes straks pas op kantoor te sturen? Dan zit ik te vergaderen.

17.31 Sorry, ik moest ff wat tijd inhalen. De file is weg, was een akkefietje bij de tunnel. Nu met 130 naar de stoplichten bij de Sloeweg. Blij als daar straks die viaducten liggen. Scheelt toch weer 7 seconden op dat malle voorstel van het provinciebestuur. Is die 5 miljoen euro wel waard. Als de overheid betaalt, tenminste, haha!

17.32 Maar ik dwaal af. Gelukkig niet letterlijk, haha!

17.34 Dat was toch een grapje hè, van dat verbieden? Of doen we het gewoon net als met het bel- en appverbod en de maximumsnelheid? Het mag niet, maar handhaven doen we niet. Straks na de verkiezingen gewoon weer een VVD'er op Justitie. Goeie zet, Mel!

(DUIMPJE INVOEGEN - EMOTICON UIT WHAT'S APP)

QUOTE: Wou je nu het gebruik van een smartphone in de auto verbieden?

poll

Ik ga snel mosselen eten

Ik ga snel mosselen eten

  • Eens (70%)
  • Oneens (30%)
877 stemmen