FLITS: Bange piet overtreft zichzelf in Kamperland

KAMPERLAND - Sinterklaas keek zaterdag vanuit zijn stoel op het podium toe hoe Jannos Groffen van het Meemaaktheater zijn voorstelling ‘De dappere bange piet’ speelde.

De interactieve theatershow in een heerlijk warme Zeelandnet Studio in Kamperland was meer dan welkom na een mooi maar fris onthaal van de goedheiligman in de Uithaven. Tijdens de voorstelling viste Groffen regelmatig kinderen uit het publiek. Figurerend als paard, boom of woeste zee zagen ze hoe de bange piet zichzelf overtrof. Hij wist Sinterklaas te redden en zorgde ervoor dat alle kinderen op tijd hun cadeautjes kregen.

  1. Britse premier: 'De kans op een nieuwe aanslag is groot'
    LIVEBLOG

    Britse premier: 'De kans op een nieuwe aanslag is groot'

    Na een concert van zangeres Ariana Grande in het Britse Manchester zijn vannacht 22 doden en zeker 59 gewonden gevallen na een explosie. Het zijn veelal kinderen en tieners. De politie zegt dat het om een zelfmoordaanslag gaat die uitgevoerd werd door tenminste één man, de 22-jarige Salman Abedi. De Britse premier heeft het dreigingsniveau in het Verenigd Koninkrijk opgeschaald naar het hoogste niveau. Volg alle ontwikkelingen in dit liveblog.

poll

Ook in Zeeland kun je carrière maken

Ook in Zeeland kun je carrière maken

  • Eens (76%)
  • Oneens (24%)
17 stemmen