article
1.6324894
KERKWERVE- Naast de bloemkwekerij van familie Van den Hoek in Kerkwerve halen duikers en vogelspotters hun hart op in de natuurlijk gelegen familiecamping De Bloemhoek.
Opladen in de stilte van de natuur
KERKWERVE- Naast de bloemkwekerij van familie Van den Hoek in Kerkwerve halen duikers en vogelspotters hun hart op in de natuurlijk gelegen familiecamping De Bloemhoek.
http://www.pzc.nl/extra/zomer/opladen-in-de-stilte-van-de-natuur-1.6324894
2016-09-01T06:45:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.6324965.1472672854!image/image-6324965.JPG
Kerkwerve,Vrijetijdsbesteding,Vakantie,De Bloemhoek,hermes
Zomer
Home / Extra / Zomer / Opladen in de stilte van de natuur

Opladen in de stilte van de natuur

Foto's
2
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   De kampeerders zitten in een grote kring op het gazon van camping De Bloemhoek in Kerkwerve.
   Fotograaf
  • Afbeelding
   Beschrijving
   De familie Proost uit Antwerpen geniet tijdens het verblijf op camping Den Inkel. „Het zwembad vinden de kinderen het allerleukste.”
   Fotograaf

  KERKWERVE- Naast de bloemkwekerij van familie Van den Hoek in Kerkwerve halen duikers en vogelspotters hun hart op in de natuurlijk gelegen familiecamping De Bloemhoek.

   

  Adje Klerkx (Oostende): 10

  • De voorzieningen: Eensgezind wijst de grote groep kampeerders die in een kring op het gazon zit Adje aan als hun woordvoerder. „Ik organiseer nu al 48 jaar duikreizen en dit is de eerste perfecte plaats voor onze groep van 42 man. Hier hebben we alle ruimte en mogelijkheden om ons duikmateriaal schoon te spoelen. Een grote pré is dat we de bedrijfskoelcel mogen gebruiken.”

  Anke Golland (Oberhausen): 7

  • Het personeel: „Eigenlijk wilden we in Renesse kamperen”, babbelt een Duitse die relaxt in een tuinstoel voor haar camper zit. „We zijn hier ongepland beland. We werden hartstikke hartelijk en gastvrij ontvangen door de eigenaren. Van den Hoek is een hele lieve familie. Desondanks zijn we van plan over twee dagen toch naar Renesse te vertrekken; dat ligt toch wat centraler.”

  Anne Vyvey (Diksmuide): 8

  • Het sanitair: „Ik wilde net in de douche stappen”, is het antwoord van de Belgische Anne Vyvey. Met de jongere Yana Helsmortel aan haar zij voelt ze zich meer op haar gemak om iets over De Bloemhoek te vertellen. „De wc’s en douches zijn altijd super proper. Dat is bij grotere, drukkere campings vaak wel anders. De rust die je hier vindt, is voor ons is ideaal.”

  Niels Keuthers (Keuthers): 10

  • De kindvriendelijkheid: Op de tafel zit een blond meisje het haar van haar moeder te kammen. Onderuitgezakt zit Niels Keuthers uit Duitsland naar het tafereel te kijken. „De kinderen zijn hier de hele dag de hort op. Ze fietsen, springen trampoline of kijken naar de tractoren. Het fijne is ook dat ze hier ook gerust eventjes iets kunnen laten staan als we ergens naartoe moeten.”

  Gie van den Eeckhout (Wechelderzande): 9

  • De omgeving: Met een Vlaams accent deelt Gie zijn campingervaringen in Kerkwerve. „Voor mij als vogelspotter is dit een zeer schone omgeving. Hierachter ligt een uniek vogelgebied met een scala aan watervogels die ik in België nog nooit heb gezien. Iedere ochtend maak ik met mijn verrekijker een wandeling door het natuurgebied. Dat geeft echt een intense rust.”

  Eindcijfer Camping De Bloemhoek: 9

  • Familiecamping: 25 kampeerplaatsen, stacaravan, huurcaravan en sanitairgebouw.
  • Voorzieningen: Kampeerplaats voor twee volwassenen met een caravan/tent en auto kost 17 euro per nacht exclusief toeristenbelasting. Het huren van een stacaravan kost 65 euro voor 1 nacht.
   Wasmachine, Wifi, trampoline, skelters, zandbak, overdekte ruimte met pool-, tafeltennis- en tafelvoetbaltafel, sjoelbak en computer.

  Locatie

  Locatie
  Open locatie in Google Maps