article
1.6256473
KOUDEKERKE -Tussen de akkers bij Koudekerke en verscholen achter de boerderij van Chris en Marian Geerse ligt minicamping ’t Hommeltje.
Landelijke rust tussen stad en kust
KOUDEKERKE -Tussen de akkers bij Koudekerke en verscholen achter de boerderij van Chris en Marian Geerse ligt minicamping ’t Hommeltje.
http://www.pzc.nl/extra/zomer/landelijke-rust-tussen-stad-en-kust-1.6256473
2016-08-11T07:30:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.6256490.1470855734!image/image-6256490.JPG
Koudekerke,Vrijetijdsbesteding,Vakantie,Hommeltje,minicamping,hermes
Zomer
Home / Extra / Zomer / Landelijke rust tussen stad en kust

Landelijke rust tussen stad en kust

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Minicamping ’t Hommeltje in Koudekerke kent veel tevreden gasten.
   Fotograaf
  KOUDEKERKE -Tussen de akkers bij Koudekerke en verscholen achter de boerderij van Chris en Marian Geerse ligt minicamping ’t Hommeltje.

  Christel de Beus (Waalwijk): 10

  • Personeel: „Chris en Marian zijn warme, vrolijke en hardwerkende mensen. Je kunt goed merken dat ze ook een akkerbouwbedrijf runnen. Zo hebben ze heerlijke krieltjes waar we iedere keer naar vragen. We staan hier nu voor het derde jaar op rij. Eigenlijk zijn we niet van naar dezelfde plek teruggaan, maar Zeeland is nu eenmaal een plek waar je echt een vakantiegevoel krijgt.”

  Jarco Sevenich (Roermond): 8,5

  • De voorzieningen: Jarco Sevenich zit aan een picknicktafel te wachten tot iedereen klaar is voor vertrek. „Het liefst gaan we iedere dag naar het strand. ’s Avonds wordt vaak iets door de camping georganiseerd, zoals een tractortocht voor de kinderen, een barbecue of een kampvuur. Verder zit alles wat je nodig hebt in de buurt. Het enige minpuntje is de Wifi ontvangst."

  Ingrid Jankowski (Den Hout): 9

  • De kindvriendelijkheid: Voor een prachtig versierde tent kijkt de jarige Ingrid lachend haar wegrennende zoontje achterna. „Hij gaat in de klimtoren kijken of er al visite aan komt. De kleine heeft het hier hartstikke naar zijn zin. Hij kan veel vriendjes maken en er is veel speelgoed. Bovendien mogen de auto’s hier alleen op gezette tijden het terrein op; dat maakt het veiliger.”

  Rob Basten (Eindhoven): 8,5

  • Sanitair: "Van het gras en de heg tot de douches en het toilet: alles is tot in de puntjes verzorgd. Marian, de eigenaresse, is heel goed in de kleine dingetjes. Zo hangt er drie keer per dag een schone handdoek in het toilet. Het is allemaal super schoon en daardoor voelt het als een kleine moeite om bijvoorbeeld de trekker door de douche te halen na het wassen.”

  Marcel Brinkman (Hengelo): 8,5

  • De locatie: „Vroeger gingen we altijd naar dure campings met minimaal een zwembad voor de kinderen. Dit is een veel kleinschaligere camping en de omgang met elkaar is heel gemoedelijk. Hoewel mijn kinderen het huis uit zijn, komen ze ieder jaar toch even een kijkje nemen. Meestal staan we op hetzelfde veldje, maar dit jaar zijn we ‘verhuisd’.”

  Eindcijfer Boerencamping 't Hommeltje: 9

  • Soort camping: 3 stacaravans en 25 kampeerplaatsen met 2 sanitairgebouwen
  • Voorzieningen: Kampeerplaats voor twee personen kost 20 euro per nacht exclusief toeristenbelasting. Het huren van een stacaravan kost 60 euro per nacht.
   Wasmachine, droger, fietsverhuur, Wifi, speeltuintje, skelters en een overdekte ruimte met tafeltennistafels en een voetbaltafel. Mogelijkheid om paarden te stallen.

  Locatie

  Locatie
  Open locatie in Google Maps