article
1.6273768
KRUININGEN - Toen Hans Booij (64) in 1988 het kampeerterrein kocht, was het niet meer dan een veldje. In bijna dertig jaar groeide het uit tot een camping met veel voorzieningen.
Bezoekers blijven terugkomen
KRUININGEN - Toen Hans Booij (64) in 1988 het kampeerterrein kocht, was het niet meer dan een veldje. In bijna dertig jaar groeide het uit tot een camping met veel voorzieningen.
http://www.pzc.nl/extra/zomer/bezoekers-blijven-terugkomen-1.6273768
2016-08-18T06:56:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.6273776.1471503212!image/image-6273776.JPG
Kruiningen,Vrijetijdsbesteding,Vakantie,Den Inkel,hermes
Zomer
Home / Extra / Zomer / Bezoekers blijven terugkomen

Bezoekers blijven terugkomen

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   De familie Proost uit Antwerpen geniet tijdens het verblijf op camping Den Inkel. „Het zwembad vinden de kinderen het allerleukste.”
   Fotograaf

  KRUININGEN - Toen Hans Booij (64) in 1988 het kampeerterrein kocht, was het niet meer dan een veldje. In bijna dertig jaar groeide het uit tot een camping met veel voorzieningen.

   

  Suzan Loman (Bergen op Zoom): 9

  • Sanitair: „We hebben een eigen zaak dus vinden het fijn om in de buurt op vakantie te gaan. Dit is een supercamping. Het is hier lekker rustig, de hond mag mee en het sanitair is schoon. Dat vind ik wel belangrijk. Ik heb hier niks te klagen over de sanitaire voorzieningen. Maar eigenlijk zijn we niet zo veeleisend. Als de kinderen tevreden zijn, zijn wij dat ook.”

  Familie Proost (Antwerpen): 8

  • De kindvriendelijkheid: „Wij gaan altijd één keer per jaar kamperen met z’n allen. We zijn met elf volwassenen en dertien kleinkinderen. Vooral voor de kinderen is het hier heel fijn. Er wordt op de camping super veel georganiseerd voor de kinderen. We zijn al mee geweest met een tocht met de paardenkoets en vanmiddag konden de kinderen in zo’n water walking bal. Dat was leuk.”

  Marc Govers (Breda): 9

  • De omgeving: „De ligging van de camping is buitengewoon goed. Je zit hier vlakbij de zee. Je kunt daar lekkere wandeltochten maken. Ook ben je snel in Goes of Middelburg. Daar kun je leuk stappen. We komen hier al tien jaar. Onze kinderen zijn hier opgegroeid en vinden het hier nog steeds geweldig. Mijn dochter van achttien gaat nog graag mee en we zijn van plan om nog heel vaak terug te komen.”

  Giel Koolen (Bergen op Zoom): 8

  • De plaats: „Wij hebben al voor het negende jaar een jaarplek hier op de camping. We staan hier ongeveer tot eind oktober en dan een paar maanden niet. We zijn heel tevreden over onze plaats anders zouden we het niet zo lang volhouden. Onze plek is aan het einde van het veld. Heerlijk vinden we dat. Dan staan we lekker op onszelf. Wij hoeven niet perse in de drukte te zitten.”

  Ruud van Muiden (Mijdrecht): 7

  • De voorzieningen: „Ik vind dit een hele mooie camping. Het straalt rust uit ondanks de vele kinderen die er zijn. We hebben de afgelopen dertig jaar altijd door Europa getrokken maar dat waren we beu. We zochten nu naar een camping met een seizoensplek. Het enige wat ik hier mis is een redelijk restaurant. Dat zou leuk zijn. Ik heb dat ook al tegen eigenaar Hans gezegd. Hij weet er van.”

  Eindcijfer Camping Den Inkel: 8

  • Familiecamping: 230 plaatsen waarvan ongeveer 50 procent seizoensplaatsen zijn. Naast kampeerplaatsen zijn er ook chalets te huur.
  • Voorzieningen: Restaurant/bar, kampwinkel, speeltuinen, sportveld, jeu-de-boulesbaan, tafeltennistafel, fietsverhuur, centrale parkeerplaats, tennisbaan, verwarmd openluchtzwembad naast de camping. Een nachtje kamperen op Den Inkel kost in het hoogseizoen 25 euro per nacht. Dit is dan een all-in tarief voor twee personen.

  Locatie

  Locatie
  Open locatie in Google Maps