article
1.6195304
GOES - Drie oudere mensen hebben in juli melding gemaakt van een babbeltruc. Dat gebeurde in Goes, Zierikzee en 's-Heer Arendskerke.
Bejaarden slachtoffer van babbeltruc
GOES - Drie oudere mensen hebben in juli melding gemaakt van een babbeltruc. Dat gebeurde in Goes, Zierikzee en 's-Heer Arendskerke.
http://www.pzc.nl/extra/112-nieuws-in-zeeland/bejaarden-slachtoffer-van-babbeltruc-1.6195304
2016-07-15T10:37:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.5662158.1453977453!image/image-5662158.jpg
Diefstal,112,hermes,'s-Heer-Arendskerke
112 nieuws in Zeeland
Home / Extra / 112 nieuws in Zeeland / Bejaarden slachtoffer van babbeltruc

Bejaarden slachtoffer van babbeltruc

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  GOES - Drie oudere mensen hebben in juli melding gemaakt van een babbeltruc. Dat gebeurde in Goes, Zierikzee en 's-Heer Arendskerke.

  Op de Oude Rijksweg in 's-Heer Arendskerke werd op 2 juli in de middag aangebeld bij een echtpaar. De bewoonster trof een vrouw, die naar de weg vroeg en na een praatje verdween. 's Avonds werd een poging tot inbraak ontdekt. Er werd niets gestolen.

  Badkamer
  Een hoogbejaarde vrouw werd 12 juli in haar woning aan de Hoge Molenstraat in Zierikzee bestolen van sieraden en geld. Een vrouw kwam met een smoes binnen en leidde het slachtoffer naar de badkamer en hield haar daar aan de praat. Daarbij bleef de voordeur openstaan. De volgende dag ontdekte de bewoonster dat enkele sieraden en geld waren gestolen.

  Thuiszorg
  Ook een bejaarde vrouw in Goes werd die dag slachtoffer van een babbeltruc. 's Middags belde een vrouw aan bij de woning aan de Troelstralaan. Ze vertelde dat ze een thuiszorgmedewerkster was. De vrouw werd binnengelaten. Nadat de vrouw weg was, bleek dat de woning was doorzocht en dat enkele sieraden en geld waren gestolen.

  Verband
  De politie stelt dat er mogelijk een verband is. In alle gevallen gaat het om een blanke vrouw van 40 à 50 jaar, die Nederlands spreekt. Ze ziet er verzorgd uit en heeft donker, halflang haar. Mensen met meer informatie wordt verzocht om te bellen met de politie.