1. Hondje onder het mes omdat baasjes zijn oren haatten

  Hondje onder het mes omdat baasjes zijn oren haatten

  Een Russisch echtpaar heeft hun jonge hondje plastische chirurgie laten ondergaan om de Jack Russell meer te laten lijken op Milo: het schattige viervoetertje van Hollywoodster Jim Carrey in zijn film The Mask. Het stel vond een dierenarts bereid de staande oortjes via een operatie voortaan te laten hangen. Dierenliefhebbers zijn woest, maar de baasjes staan volledig achter hun besluit. ,,We willen dat ons hondje shows gaat winnen. Dat lukt nooit als hij zijn oude oortjes nog had gehad.''
 1. 7-jarig meisje heeft hart dat buiten haar lichaam klopt
  Video

  7-jarig meisje heeft hart dat buiten haar lichaam klopt

  Virsaviya Borun-Goncharova, een 7-jarig meisje uit de Verenigde Staten, heeft een wel heel bijzondere afwijking. Het in Rusland geboren kind heeft namelijk een hart dat zichtbaar buiten haar borstkas klopt. De aandoening die 'Batshsheba' (haar bijnaam) heeft is extreem zeldzaam. Het komt bij minder dan één op de miljoen geboortes voor. Voor zover bekend is Virsaviya is het enige levende kind ter wereld met zo'n extern orgaan.
 1. Harde wind blaast grote truck bovenop politiewagen
  Video

  Harde wind blaast grote truck bovenop politiewagen

  Waar in het noordoosten van de Verenigde Staten momenteel veel sneeuw valt, hebben ze in de staat Wyoming last van hevige wind. Eergisteren stond een politieauto langs de weg om hulp te bieden bij een ongeval, toen een grote vrachtwagen aan kwam rijden. De bestuurder van de truck verloor de controle over het voertuig door de harde zijwind en kon daardoor een crash niet voorkomen. De Wyoming State Police laat weten dat niemand gewond is geraakt.