Piepjong veulentje blijkt geboren springtalent

videoEen bijzonder filmpje op de Facebookpagina van de Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal gaat deze week Nederland over.

In 24 uur tijd is de video al bijna 200.000 keer bekeken. Op het filmpje is te zien hoe een piepjong veulentje plots door het raam van een stalraam springt. 

,,Dit veulen van een week oud kon niet wachten om aan zijn springcarrière te beginnen en besloot om via het openstaande stalraam zijn eerste hindernis te nemen!", laat de dierenkliniek weten.

Eigenaren Roy en Dianne Veltmaat waren overigens in de buurt om het veulen weer met zijn moeder te herenigen.

Volledig scherm
© Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal
  1. Kelly Family verbijsterd door veiling van 'hun' tourbus

    Kelly Family verbijsterd door veiling van 'hun' tourbus

    Op veilingsite Catawiki kon je tot vanmiddag bieden op een bus die van The Kelly Family geweest zou zijn. De site heeft de advertentie verwijderd nadat band- en familielid Joey Kelly tegen de Duitse krant Bild en op Facebook zei dat het niet om een echte Kelly Family-bus gaat, maar om een geheel ander exemplaar. Volgens hem is de echte bus inmiddels weer familiebezit, na een tijd bij een handelaar gestaan te hebben. De huidige eigenaar van de bus blijft bij zijn verhaal, maar momenteel zal hij hem niet kunnen verkopen op Catawiki.