Volledig scherm

Zaalvoetbal: Groene Ster 2 meldt zich in de top

EINDHOVEN - Het ziet er alleszins naar uit dat Groene Ster 2 zich dit seizoen in de strijd om de titel in de topklasse van het zaalvoetbal zal mengen. De Vlissingers versloegen dit weekeinde Brabantia, de nummer twee van de ranglijst, in Eindhoven met 0-3 en hebben nu evenveel verliespunten als koploper CFM/Transito.

Het duel met Brabantia werd in feite voor de rust al beslist. Via Mohammed Alhajaji werd het 0-1, waarna Marcello Tuhuleruw voor 0-2 zorgde. Na de hervatting ontnam Mohammed Alhajaji Brabantia alle illusies op een goed eindresultaat: 0-3.

  1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
    column

    Column Barry van der Hooft: Vrouwen

    Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.