Volledig scherm
Het Wesselopark, thuishaven van VV Kloetinge.

Wuyts schenkt Kloetinge op valreep de eerste punten

KLOETINGE - Door een benutte strafschop van Tom Wuyts is Kloetinge van de nul af. De middenvelder annex aanvaller schoot in blessuretijd een penalty binnen tegen Oude Maas en schonk zijn ploeg daarmee de eerste drie punten van het seizoen.

De eerste helft was Kloetinge de bovenliggende partij. Het creëerde vier goede mogelijkheden en de bezoekers konden daar bar weinig tegenover stellen. Toch stond het bij rust 0-0.

De eerste twintig minuten na rust waren de rollen omgedraaid. Kloetinge leek de kluts kwijt en Oude Maas kon gevaar stichten. De schade bleef echter beperkt voor de thuisploeg, die na de drinkpauze het heft weer in handen nam.

Invaller Stefan Quinten was onfortuinlijk en zag een poging op de paal uiteen spatten. Wuyts scoorde in blessuretijd uiteindelijk alsnog voor Kloetinge. Hij benutte een strafschop. Oude Maas kreeg nog een rode kaart.

Kloetinge-Oude Maas 1-0 (0-0). 90. Tom Wuyts 1-0.

  1. 'In één seconde' veranderde alles voor FC Twente-spits De Jager

    'In één seconde' veranderde alles voor Zeeuwse FC Twente-spits De Jager

    ENSCHEDE - Het prikbord in het appartement van Ruben de Jager hangt vol met kaartjes en foto’s. Eén kaart springt meteen in het oog, van zijn jongste zusje. Liza schrijft dat ze van hem houdt, dat ze supertrots op hem is en haar grote broer mist. Die grote broer woont al vijf jaar in Enschede, aan de andere kant van Nederland, en heeft het soms zwaar. Zeker door de knieblessure die de aanvaller van FC Twente heeft opgelopen. Maar Ruben de Jager weet wat hij wil, werkt hard en houdt zijn droom levend. ,,Ik heb nog steeds het gevoel dat ik het ga maken.’’