Archief: Menancio Weeda (l) en Gert Jan Tierie (r), met tussenin MOC'17 speler Nish Jagernath
Volledig scherm
Archief: Menancio Weeda (l) en Gert Jan Tierie (r), met tussenin MOC'17 speler Nish Jagernath © Edmund Messerschmidt / het fotoburo

Weeda per direct speelgerechtigd voor VC Vlissingen

VLISSINGEN - Menancio Weeda is per direct speelgerechtigd voor VC Vlissingen. De overgang van de middenvelder werd in eerste instantie tegen gehouden door zijn oude club Goes, omdat Weeda nog niet al zijn spullen van vorig seizoen had ingeleverd.

Dat is inmiddels gebeurd, waarna Goes hem vrij gaf. Weeda, die ruim een jaar geleden in het shirt van Goes zijn laatste officiële wedstrijd speelde, kan zondag tegen Gemert zijn debuut maken bij zondag-hoofdklasser Vlissingen.

 1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
  column

  Column Barry van der Hooft: Vrouwen

  Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.
 2. Zaalvoetbal Midden Zeeuws-Vlaanderen: PIBLW weer dichterbij titel

  Zaalvoetbal Midden Zeeuws-Vlaan­de­ren: PIBLW weer dichterbij titel

  TERNEUZEN - Met nog vijf speeldagen op het programma kwam PIBLW-Reïntegratie KMS weer een stap dichter bij de titel in de tweede klasse van het zaalvoetbalrayon Midden Zeeuws-Vlaanderen. De koploper versloeg Baderie Installatiebedrijf Dam met 7-2 en heeft nu nog vier punten nodig om De Bokx definitief voor te blijven. Omdat PIBLW nog altijd geen punt heeft ingeleverd, verwacht niemand nog dat dat een probleem zal worden.