archieffoto
Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock

Vrouwenvoetbal: Zeges voor Terneuzen en Hontenisse

TERNEUZEN - Hontenisse en Terneuzen bleven in de derde klasse van het zondagvoetbal voor vrouwen aan de goede kant van de score. Hontenisse versloeg Madese Boys met 6-5 en Terneuzen was met 2-1 te sterk voor Emplina.

In de vijfde klasse was Hulsterloo/HVV’24 2 goed voor 0-7 in de uitwedstrijd tegen Dosko.

Derde klasse.
Hontenisse-Madese Boys 6-5 (3-3). Fabienne de Clippelaar 1-3, Emy van Hoije 2-3, Kelly van den Abeele 3-3 en 4-3, Emy van Hoije 5-3 en 6-5.

Terneuzen-Emplina 2-1 (0-0). Mandy Kloonen 1-1, Nina Pierar 2-1.

Vijfde klasse.
Dosko 2-Hulsterloo/HVV’24 2 0-7 (0-3). Caithlin Pieters 0-1, Marianne de Cock 0-2, 0-3, 0-4, 0-5, 0-6, Stephanie Coeckaerts 0-7.

  1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
    column

    Column Barry van der Hooft: Vrouwen

    Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.