Volledig scherm

Voetbaloverzicht 10 september 2016

VLISSINGEN - De voetballers van hoofdklasser Hoek kwamen zaterdag in de hoofdklasse B niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen Swift.

Door een benutte strafschop van Tom Wuyts is Kloetinge een niveau lager van de nul af. De middenvelder annex aanvaller schoot in blessuretijd een penalty binnen tegen Oude Maas en schonk zijn ploeg daarmee de eerste drie punten van het seizoen.H

Het overzicht van alle uitslagen en doelpuntenmakers van zaterdag 10 september ziet er als volgt uit:

Voor smartphone- en tabletgebruikers: in onze apps zijn de uitslagen helaas nog niet zichtbaar. Voor smartphone- en tabletgebruikers: in onze apps zijn de uitslagen helaas nog niet zichtbaar. Wilt u ze zien, klik dan op deze link.

  1. Lammers: 'Duel met Telstar maakt duidelijk dat IJzendijke meer kan'

    Lammers: 'Duel met Telstar maakt duidelijk dat IJzendijke meer kan'

    IJZENDIJKE – Ze had er vooraf een hard hoofd in. ,,Ik dacht: als het onder de tien blijft doen we het niet slecht’’, vertelde Rosanne Lammers dinsdagavond iets na tienen. Ze deed dat met een tevreden gevoel, want de voetbalsters van IJzendijke moesten pas laat echt het hoofd buigen voor eredivisionist Telstar. De hoofdklasser verloor in de achtste finale van de KNVB beker met 1-3 van de ploeg uit Velsen-Zuid en dat was geen schande.