Vlissingen verliest oefenduel van ASWH
Volledig scherm
Vlissingen verliest oefenduel van ASWH © Rudy Boogert

Vlissingen verliest oefenduel van ASWH (video's)

VLISSINGEN - De voetballers van Vlissingen verloren zaterdagmiddag met 3-5 het oefenduel met ASWH.

De Zeeuwse zondag-hoofdklasser kwam al in de tweede minuut op voorsprong door een doelpunt van Eren Yildinturan. Vlissingen hoopt zijn overschrijving vanuit Turkije, waar hij het laatst actief was, zo snel mogelijk af te ronden. De voorsprong was halverwege de wedstrijd verdwenen, want ASWH herstelde de averij door doelpunten van Mels van Driel (vrije trap) en Robbert Olijfveld.
De tegenstander uit Hendrik-Ido-Ambacht, die uitkomt in de derde divisie, had de hele wedstrijd het betere van het spel. De ploeg zette Vlissingen vroeg onder druk en daarmee had het Zeeuwse team moeite. Na een overtreding van doelman Youri Nijsse kon Nick Slotboom ASWH vanaf elf meter op 1-3 zetten. Goed doorzetten van Renzo Roemeratoe leverde de aansluitingstreffer van opnieuw Yildizturan op.
De van Goes afkomstige ASWH-aanvaller Bart Deprez maakte met een individuele actie 2-4, waarna Roemeratoe Vlissingen opnieuw terugbracht. Het laatste woord was echter aan ASWH via Peter van Hoeve: 3-5.

Uitslagen oefenwedstrijden:
Vlissingen (zat)-Yerseke 2-3
RIA W-SSV'65 1-5
Duiveland-Steenbergen 2-1
Tholense Boys-SC Gastel 3-2
Kapelle-Heinkenszand 2-0

SKNWK-MZVC 3-1

De voetballers van Vlissingen verloren zaterdagmiddag met 3-5 het oefenduel met ASWH. Lees ook: http://www.pzc.nl/1.6246819