Volledig scherm
© Barry van der Hooft

Vlissingen en RKAVV houden elkaar na kansenregen in balans

LEIDSCHENDAM - Zondag-hoofdklasser VC Vlissingen is in de uitwedstrijd tegen RKAVV niet verder gekomen dan een doelpuntloos gelijkspel.

Joan van Belzen hield als sluitpost van de Walcherse club alweer voor de dertiende wedstrijd op rij zijn doel schoon in de eerste 45 minuten van een (na)competitiewedstrijd. Een zorgeloze middag had de keeper echter niet.

RKAVV maakt het de Vlissingers namelijk lastig en kreeg meerdere kansen, maar benutte er niet een. De equipe van trainer Ruud Pennings stelde daar een kans van Geraldi Geerman tegenover, maar ook hij had zijn vizier niet op scherp.

Na de pauze zwijnde Vlissingen bij een afgekeurde treffer en een bal op de paal, en had de ploeg pech bij pogingen van Khalid El Hattach (bal van de lijn en op de paal).

Na negentig minuten moesten beide teams het daardoor doen met een doelpuntloos gelijkspel, waardoor Vlissingen op zestien punten uit acht wedstrijden in de hoofdklasse B komt. RKAVV staat na evenveel duels op zes punten.

Zondag-hoofdklasser VC Vlissingen is in de uitwedstrijd tegen RKAVV niet verder gekomen dan een doelpuntloos gelijkspel. RKAVV maakt het de Vlissingers namelijk lastig en kreeg meerdere kansen, maar benutte er niet een. De equipe van trainer Ruud Pennings stelde daar een kans van Geraldi Geerman tegenover, maar ook hij had zijn vizier niet op scherp. http://www.pzc.nl/sport/amateurvoetbal/vlissingen-en-rkavv-houden-elkaar-na-kansenregen-in-balans-1.6509400
 1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
  column

  Column Barry van der Hooft: Vrouwen

  Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.
 2. Zaalvoetbal Midden Zeeuws-Vlaanderen: PIBLW weer dichterbij titel

  Zaalvoetbal Midden Zeeuws-Vlaan­de­ren: PIBLW weer dichterbij titel

  TERNEUZEN - Met nog vijf speeldagen op het programma kwam PIBLW-Reïntegratie KMS weer een stap dichter bij de titel in de tweede klasse van het zaalvoetbalrayon Midden Zeeuws-Vlaanderen. De koploper versloeg Baderie Installatiebedrijf Dam met 7-2 en heeft nu nog vier punten nodig om De Bokx definitief voor te blijven. Omdat PIBLW nog altijd geen punt heeft ingeleverd, verwacht niemand nog dat dat een probleem zal worden.