Volledig scherm

VC Vlissingen voegt Menancio Weeda toe aan selectie

LEIDSCHENDAM - VC Vlissingen wil opnieuw een speler aan de eerste selectie toe te voegen.

De zondag-hoofdklasser hoopt over twee weken, in het bekerduel met Patrijzen, te beschikken over Menancio Weeda. De centrale verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, speelde een jaar geleden in het shirt van eersteklasser Goes zijn laatste officiële wedstrijd.

Debuut

Weeda is een neef van Raymond Wolff, die in augustus terugkeerde van Sint Maarten en inmiddels ook weer voor Vlissingen speelt. Weeda trainde al mee bij de hoofdklasser en deed dinsdag mee in een oefenwedstrijd tegen het zaterdagteam van de Walcherse club. Over twee weken kan hij tegen Patrijzen zijn debuut maken voor VC Vlissingen. Zondagmiddag was Weeda in Leidschendam bij het duel met RKAVV (0-0) aandachtig toeschouwer, samen met de geblesseerde Roysel James.

  1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
    column

    Column Barry van der Hooft: Vrouwen

    Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.