Volledig scherm

VC Vlissingen speelt 2-2 na 2-0-achterstand tegen DHC

DELFT - VC Vlissingen toonde zondag veerkracht in het duel met DHC in Delft.

Halverwege keek de ploeg van trainer Ruud Pennings tegen een 2-0-achterstand aan, maar die werd na de pauze opgehaald tot een 2-2-gelijkspel.

Oud-international Romano Denneboom opende de score op het kunstgras van de roemruchte vereniging. Kort voor rust werd het zelfs 2-0 door Mostava Frederik. Tien minuten na de pauze bracht Abdoe Abdenbi Vlissingen terug in de wedstrijd. Tien minuten voor tijd kreeg Vlissingen ene strafschop, die feilloos werd benut door Hoessein Bouzambou. Invaller Etienne Mallie kreeg nog een kans om Vlissingen de volle winst te bezorgen, maar zo ver kwam het niet meer.

Vlissingen raakte in de hoofdklasse B verder achterop bij koploper Blauw Geel'38, dat met 0-4 won bij Dosko. Het verschil is zes punten.

  1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
    column

    Column Barry van der Hooft: Vrouwen

    Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.